Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH663
aktív tag
válasz
hhelikopter
üzenetére
Mit kellene tapasztalni:
egy lhbp 2.0-n 31R-en állva az fps 14-17 ről 27-31 re emelkedik, megszűnik, vagy legalábbis nagy mértékben csökken a lagg.
Mindenki figyelmét felhívnám, hogy az FPS tesztelést először mindig valami default felett default géppel tegye, REX telepítése csak ezután következzen ha lehet.
A cikkben is írtam, az FSX olyan mint egy operációs rendszer. Amikor feltelepíted, akkor olyan mint egy szűz windows, az addonok után lesz azonban igazán használható, azok viszont mind plusz erőforrást zabálnak.
FSX lényeg: sajnos még mindig a MicrofoshKórporésön tulajdona, aki baszik arra, hogy kirúgta a fejlesztőket, és halott a projekt, de a jövőbeni esetleges lehúzásra való tekintettel nem adja ki a forráskódot, a nélkül meg nem lehet belepiszkálni a leglényegesebb dolgokba. A P3D-t fejlesztő eredeti csapat aki mos LM-nél nyomja tudomásom szerint csak korlátozottan módosíthatja az eredeti forráskódot.
Amit írtam a Dx9 render módokat, és AA módokat le lehet cserélni egy trükkel, valamelyik este írok róla egy összefoglalót. Ezek tudnak hozni a konyhára. Viszont az achilles sarka a rendszernek pont a több mag használata, hogy gyakorlatilag az FSX lényegében csak egy magot használ az alap feladatok elvégzésére, és ez rossz.
Amin én gondolkoztam: hogyan lehetne esetleg egy virtuális gépen futtatni az FSX-et, hogy egy kóddal a main thread-et két fizikai magon futtatni. Ha vannak linux guruk itt a környéken kérdezzétek meg őket, hátha van egy teljesen más területről származó megoldás, ami megoldja az életünket.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest