Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hardzsi2

aktív tag

Sziasztok! Nekem a legkedvencebb játékom, sajnos PC-s fronton nagy a hiány a hasonlókból évek óta (talán a C=64-es/Amigás Street Rod és a PC-s NFS első része okozott ennyi élményt és persze a Gran Turismo, amit Bleem-mel nyomtam). Ugyan nehéz összehasonlítani a Colin-szerű 'szimulátor'-okkal, vagy arcade-okkal, mint az NFSU2, de szerintem a FlatOut-ban sikeresen ötvözték a valósághűséget (autó viselkedése a kül. útfelületeken, fizika, törésmodell, tuningolás hatása) az élvezetes játékmenettel - és egy játék esetében talán ez a legfontosabb.

Aki még új FlatOut témában, annak pár infómorzsa segítség gyanánt:

1) patch-et mindenképp rakjátok fel, anélkül senki se kezdjen sírni, hogy nem megy/kifagy stb. Én rögtön peccseltem, amint felkúszott és soha semmilyen fagyási/indítási problémám nem volt, pedig elég rendszeresen játszok vele.
    2) megy WinXP SP2 HU-n, nekem is az vann fent.
    3) Megy ATI Radeon kártyákon, legalábbis 9500-ösön és nyilván az újabbakon is.
    4) Ahhoz, hogy nagyjából képet kapj a játékról, legalább a bronz és az ezüst fokozatot le kell nyomni (persze még ezután is jönnek újabb verdák és érdekes pályák, de nem gyökeresen újak). Minden fokozatot újabb/erősebb kocsival érdemes/lehet meghódítani az egyre bővülő választékból, így minimum háromféle kocsit fogsz használni. Aki csak 1-2 pályát próbál ki és aztán feladja, nem tudja mit veszít!
    5) A kocsi tuningolása sem csak dísz, keményen átjön a változás. Elsőként mindig a gumit és rugózást nyomom fel maxra, így lesz csak jól irányítható a kocsi. Utánna persze jöhet minden, ami gyorsít...
    6) Nem kell csalni ahhoz, hogy legyen elég pénzed, pénzt könnyen gyűjthetsz a legegyszerűbb/legkönnyebb pályák ismételt megnyerésével, vagy a bónusz mutatványok közül is van pár pénzesebb, ami szintén korlátlanul ismételhető.

Új hozzászólás Aktív témák