- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bocs, azt a képet nem néztem meg a végén... Az teljesen más eredetű (és közismert) hiba, amikor az Intel HD+dedikált NVidia rosszalkodik. Egy egyszerű Intel komponens hiánya okozza, amit valóban tartalmaz a chipset, de attól még nem kellett volna az egész chipset drivert telepíteni, csak azt (illetve az Intel HD driver önálló telepítése is segített volna)
gg72
Ha nincs gond, akkor nem kell leszedni. -
Mármint az Intel Chipset? Ne vicceljünk már
, piac 2. legxarabb bughalmazát gyártja, csak az NVidia/NForce chipset-ek rosszabbak nála... Az IRST drivereik meg csak ennyire bugosak: [link]
(Amit meg a topiktárs használ IRST-t, azt nem tudom honnan szedte, lehet, hogy ilyen station driver meg hasonló oldalakról van leszedve, hivatalosan kint sincs az Intel oldalán az a verzió...)Én sosem pakolok fel all in one chipset-eket, manuálisan csak azt telepítem belőlük, ami kell(ami pl ismeretlen eszköz az eszközkezelőben), eszemben sincs lebombázni egy gépet ilyen hulladékokkal.
Ha hoznak egy gépet és annak "minden baja" van és látom hogy fent van chipset driver, már zúzom is le, reinstall...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest