- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthSun
nagyúr
válasz Graphics #43530 üzenetére
Kössz az infokat ! Bár asszem ha bedöglik bármelyik, mezei polgárként nemhinném hogy tudnám hogyan alkalmazzam, fel tudnám-e éleszteni, talán az első módszer menne, ha nincs benne egyéb buktató. Milyen gyakori ez ezeknél ? Árukeresőn csak olyanokat láttam, hogy eleve hibásan érkezett az új vásárlás, vagy jól kezdett működni, de aztán hamar leállt. De ezt is csak az egyik, nem is emlékszem melyik kapacitású csinálta. A többi vélemény nagyrésze meg pozitív.
Én csak érdekességként írtam, amolyan statisztika kiegészítés, hogy nálam 4 van, és eddig nincs gond, ki tudja, lehet hogy nem is lesz...vagy legalábbis bizakodok benne...A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest