Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Ebben az esetben írnék egy nagyon rövid levelet az intel supportnak a mellékelt kép csatolásával.
Viccet félretéve. Történt vmi a legutolsó normál működés óta - 2011.10.28. - ami bekavarhatott neki? Hibás restart, áramszünet, 404, ilyesmi? Gondolom Win7 x64-en vagy. Ezt az X25-öt használtan vagy újonnan vetted?
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Aha
Lehet megpróbálnék egy frissebb FW-t vagy frissebb drivert, de legrosszabb esetben formatálnám az SSD-t.
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
Én is sokat szenvedtem vele mire rájöttem, hogy RAID 0-t kell beállítani AHCI helyett még Win install előtt, máskülönben nem fogja engedni az RST szolgáltatást. Már ha ugyan erre irányult a kérdés.
-
MuLLeL
csendes tag
válasz
@matthew@
üzenetére
Hali!
Szerintem felesleges még 60GB-nál nagyobb SSD-t venni főleg ha új gép vásárlása előtt vagy. Mivel ma már elérhető egy ún. Intel RST szolgáltatás, az új lapok támogatják és lényegében egy nagyméretű HDD mellé társított SSD-ről szól, amit gyorsítótárként kezel a rendszer, a leggyakrabban használt fájlok gyorsabb elérésére. 60GB nál nagyobb SSD-t nem is támogat ez a technológia, de nincs is rá szükség, mivel teszteltem szimpla SSD-s rendszert és a fentebb említett Intel RST-s megoldást és nem sok különbséget vettem észre. Mindebből következik, hogy lényegében akkora HDD-t teszel az SSD mellé amekkorát nem szégyellsz, teljesítményben meg majdnem ott vagy mintha szimpla SSD-vel lennél

Szép napot!
-
MuLLeL
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem.
RAID0-ba állítottam egy OCZ Agility 3-at SATA3 (60GB) és egy Segate 7200rpm SATA3 (500GB). Az első problémám, hogy az egyesítéssel mindössze 111 GB-ot hozott létre, ami viszont a nagyobbik gondom, hogy nem látom a harmadik lemezem, ami egy 1.5TB-os SATA2-es HDD. Belső lemez mind1ik.
LAP: ASUS Maximus IV Gene-z
BIOSban a Storage-et RAID0-ra állítottam a Hot Plug-ot enable-re a RAID0-ás eszközöknél. Próbáltam bekapcsolni a 1.5TB-os HDDis a Hot plug-ot, de nem vezetett eredményre.
Van vmi 5letetek, itt szenvedek vele lassan 1 órája.
U.I.: Op.Sys Win 7 64 bit és már BIOS-t is frissítettem. ACHI módban nem volt semmi gond, látta mind3 lemezt azt leszámítva, hogy nem voltak RAID0-ban.
Köszönettel:
MuLLeL -
MuLLeL
csendes tag
Üdv,
SATA 3-as MLC-s SSD-t lehet SATA 2-es HDD-vel Smart Response-ban használni?
Teljesítménybeli különbség egy SATA 3-as HDD-vel? Teszt esetleg vagy tapasztalat?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest