Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
HeliumA
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Impresszív sebesség

-
HeliumA
aktív tag
Na meg, hogy a Windows lekezeli-e?
-
HeliumA
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Lehet rajta Samsung chip, csak az a fura, hogy a Patriot előáll egy olyan Samsung chipes SSD-vel ami ver mindenkit. SLC gyorsabb mint az MLC, legalább is most ez a trend. Akkor nehezen hiszem, hogy egy Samsung MLC chipes Patriot elveri az SLC chipes Samsungot. Na ezért gondolom, hogy SLC chipes lehet a Patriot. És még az ár is ezt sugallja.
-
-
HeliumA
aktív tag
Tudomásom szerint SLC.
Itt PH-en volt nem rég egy teszt Intel SSD-vel kapcsolatban, ahol újdonságként kezelték az Intel MLC chipes SSD-jét: "Tehát, amit az MLC NAND lapkákról tudni kell: kisebb felületen több adat helyezkedik el (azaz nagyobb az adatsűrűség), de ez az SLC-vel szemben egyben a hátránya is a sebességre és élettartamra nézve." Itt kiderül, hogy 250/70-es, de nem ez a jellemző az MLC chipes adattárolókra nézve. -
HeliumA
aktív tag
Hát igen ezért vagyok én is bajban, mert boltba 2x annyi egy SLC mint itt PH-n. És ez által meg is zavarodtam. 5xK-ért 64GB-os patriot 180/100-as de 35K a 32GB-os változata. Ilyen sebességgel veri rendesen a Samsungot.
-
HeliumA
aktív tag

Milyen SSD-t vegyek?
MLC vagy SLC?
Csak rendszernek vagy notiba alapnak?Előre is köcee
Attila
Aktív témák
Hirdetés
- 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, én is infós vagyok, de csak most kezdtem el SSD-s dolgokkal foglalkozni.