Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
DjDanee87 #34085 üzenetére
Ezt is normalisnak latom egy jol belakott rendszernel. A Kingston V100-asok kisse lassucskak, de stabilak (a V200-zal ellentetben). Az irasok picit otrombak, de egy secure erase segithet, akkor viszont tenyleg eszkozolnod kellene a friss rendszer telepiteset... Mint mondtam, szerintem nem eletbevago, de ha igy kellemesebb Neked, ujrahuzhatod ra a rendszert.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
DjDanee87 #34072 üzenetére
Az ilyen esetekre van mar 1001 fele registry editor es takarito alkalmazas. En azt csinalnam, hogy kiprobalnam az uj kartya, uj driver parost, es ha valami fagyogat, lassu, nem stimmel, utananeznek egy hasonlo programmal, legvegso esetben pedig ujratelepitenem a Windowst. Persze, ha Neked kenyelmesebb rogton ujrahuzni a rendszert, ugy is jo. Viszont erdemes akkor mar atgondolnod azt is, hogy lecsippents par gigat az SSD-bol, amit particionalatlanul es formazatlanul hagysz, igy a maradek tarteruletet teljesen belakhatod es nem kell figyelgetned a szazalekokat sem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
DjDanee87 #34072 üzenetére
Driver sweeper-rel letúrod az előzőt és kész. De ahogy neked jobb, ha régen nem volt újra rakva hajrá
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
DjDanee87 #34070 üzenetére
Szerintem, ha eddig nyugodtan tudtal aludni optimalizalgatasok nelkul, akkor ezutan is tudni fogsz. Nem erdemes megcsinalni egyiket sem. Bar, ha a leiras alapjan kedvet kaptal hozza, szived joga. Sot, en egy VGA-csere miatt nem huznam ujra az operacios rendszert sem. Eleg a mostani drivert letorolni, az ujat meg feltenni, miutan beleraktad a rendszerbe az uj kartyat. BIOS-t sem frissitenek. Az utolso kiadas hozza egy tavalyi, marciusi ifju, mely a kovetkezot orvosolja: Drive hangs with System BIOS, boot failure. Ha eddig nem volt semmi gondod az SSD-vel, ezutan sem lesz. Raersz akkor frissiteni, ha problemazik (sot, lehet, hogy mar az ujjal kaptad aprilisban).
-
samu74
addikt
válasz
DjDanee87 #26677 üzenetére
Játszom én is,ssd-n tartom a játékaimat(3-4),de annyira nem ájultam el a tempótól.Mértem a játékok benchmarkjaival és a különbség jelentéktelen.A pályabetöltés ideje sem rövidül igazán...Ha mindenféleképpen ssd-ben gondolkozol,olyat keress aminek a 4k olvasása gyors,az írás másodrendű.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest