Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
tetrix
üzenetére
hali!
nem ugrik... FW frissítéssel minden rajta marad.. persze azért van egy figyelmeztetés, hogy készítsünk backupot biztos ami biztos alapon... ezzel akkor még kiegészítem a dolgot.
de ha régóta használon az ssdt [nem tudom milyened van] akkor egy secure eraset is tolhatnál rá [ekkor biztos ugrik minden tartalom róla].. de felfrissül a cumó -
-
jozsi252
veterán
válasz
tetrix
üzenetére
Nekem mint írtam is böngészés közben halt meg, illetve más helyen is olvastam hogy a sf vezérlő benne nem az igazi lett és akkor még finoman fogalmaztam
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- tőlmás alternatíva ssdre? Ami sata3-as max 80gb legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- től