Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Aktív témák
-
scope2007
addikt
válasz
tetrix
üzenetére
hali!
nem ugrik... FW frissítéssel minden rajta marad.. persze azért van egy figyelmeztetés, hogy készítsünk backupot biztos ami biztos alapon... ezzel akkor még kiegészítem a dolgot.
de ha régóta használon az ssdt [nem tudom milyened van] akkor egy secure eraset is tolhatnál rá [ekkor biztos ugrik minden tartalom róla].. de felfrissül a cumó -
-
jozsi252
veterán
válasz
tetrix
üzenetére
Nekem mint írtam is böngészés közben halt meg, illetve más helyen is olvastam hogy a sf vezérlő benne nem az igazi lett és akkor még finoman fogalmaztam
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- tőlmás alternatíva ssdre? Ami sata3-as max 80gb legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meglátjuk mi lesz, viszont sebességre is nagyon sok panasz érkezett hogy lassù. Seq írás nekem most 60 megabájt per sec körül van durva... Nem ezt várnám egy sata3-as ssd- től