- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
Aktív témák
-
válasz
HZoli87 #33963 üzenetére
Köszönöm urak!
1. Nekem semmilyen ablak nem jön be a F/W Download gomb megnyomására, semmi nem történik.
2. Szépen haladok afelé, hogy gyengeelméjűnek nézzetek a "magas" szintű kérdéseim miatt és lehet, hogy ezzel egy nagy lépést teszek a komplett idióta megítélésem útján, de én akkor sem találom, hogy hol a búbánatban van a firmware verzió száma a Magician szoftverben??? Már tűvé tettem minden opciót, és nem és nem.
3. A számítógépem olyan, hogy a NASA is érdeklődik utána a legújabb fejlesztéseihez, szóval nem az az oka hogy nem bírja a gépem, csak egyfajta mánia, hogy minél kevesebb "fölösleges" szolgáltatás és progi működjön. De ha feltétlenül kell, természetesen menni fog, most mérem fel ezt is igazán. A frissítésen kívül mit végez még ez a progi?
4. És érdemes a 3.1-re váltani? Nem mindig jöttek be nekem a szoftver frissítések, jó néhányszor sírva menekültem vissza egy korábbi verzióhoz. Mondjuk nyilván érdemes kipróbálni.
Köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged