- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
válasz
HZoli87 #33963 üzenetére
Köszönöm urak!
1. Nekem semmilyen ablak nem jön be a F/W Download gomb megnyomására, semmi nem történik.
2. Szépen haladok afelé, hogy gyengeelméjűnek nézzetek a "magas" szintű kérdéseim miatt és lehet, hogy ezzel egy nagy lépést teszek a komplett idióta megítélésem útján, de én akkor sem találom, hogy hol a búbánatban van a firmware verzió száma a Magician szoftverben??? Már tűvé tettem minden opciót, és nem és nem.
3. A számítógépem olyan, hogy a NASA is érdeklődik utána a legújabb fejlesztéseihez, szóval nem az az oka hogy nem bírja a gépem, csak egyfajta mánia, hogy minél kevesebb "fölösleges" szolgáltatás és progi működjön. De ha feltétlenül kell, természetesen menni fog, most mérem fel ezt is igazán. A frissítésen kívül mit végez még ez a progi?
4. És érdemes a 3.1-re váltani? Nem mindig jöttek be nekem a szoftver frissítések, jó néhányszor sírva menekültem vissza egy korábbi verzióhoz. Mondjuk nyilván érdemes kipróbálni.
Köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest