- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
válasz
HZoli87 #33963 üzenetére
Köszönöm urak!
1. Nekem semmilyen ablak nem jön be a F/W Download gomb megnyomására, semmi nem történik.
2. Szépen haladok afelé, hogy gyengeelméjűnek nézzetek a "magas" szintű kérdéseim miatt és lehet, hogy ezzel egy nagy lépést teszek a komplett idióta megítélésem útján, de én akkor sem találom, hogy hol a búbánatban van a firmware verzió száma a Magician szoftverben??? Már tűvé tettem minden opciót, és nem és nem.
3. A számítógépem olyan, hogy a NASA is érdeklődik utána a legújabb fejlesztéseihez, szóval nem az az oka hogy nem bírja a gépem, csak egyfajta mánia, hogy minél kevesebb "fölösleges" szolgáltatás és progi működjön. De ha feltétlenül kell, természetesen menni fog, most mérem fel ezt is igazán. A frissítésen kívül mit végez még ez a progi?
4. És érdemes a 3.1-re váltani? Nem mindig jöttek be nekem a szoftver frissítések, jó néhányszor sírva menekültem vissza egy korábbi verzióhoz. Mondjuk nyilván érdemes kipróbálni.
Köszönöm!
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged