Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #23848 üzenetére
Hát általánosságban a SATA3-asok drágábbak
Ez a két típus a legolcsóbb 120GB-os és ez alapból Sata-III-as-alulmúlják az elvárást gyakran - HDD-hez képest biztosan nem
pedig itt a topicban azt olvastam rengeteg embertől: gyári adatoktól távol van, más drasztikus jobb eredményt ért el ugyanazzal a típussal-inkompatibilitás - Ezt sajnos nem tudom mire érted...
u.a. amit feljebb írtam, gyakori firmware frissítgetés is például-nem megbízhatók - Ez nem igaz
ti írtátok, hogy a gyártók se tudják meddig üzemel, a torrentet nem bírja, 20% szabad helyet igényel, raid tömbbe server gépnél ledobálhatja. A flash alapú meghajtók nagyon nem szeretik ha egy cella sokszor van újraírva.-sok felesleges állítgatás, próbálgatás
a sima HDD-t csak berakod és használod, itt meg BIOS-ban és operációs rendszerben kell turkálni. Rengetegen kérnek segítséget probléma miatt. Ez nem olyan egyszerű, hogy "berakom azt megy"-sok törődést igényelnek - Nem igazán, TRIM/GC/WL elvégzi a "piszkos munkát" (már ha erre gondolsz)
ti írtátok, hogy rengeteg célszerű beállítás kell, hogy tartósan hosszú ideig kiszolgáljon, 20% szabad helyet igényel-nem mindig lehet úgy használni, mint egy sima HDD-t - Ezt megint nem tudom, hogy hogy is érted...
állítgatni kell és megfelelően formázni, particionálni, hogy gyors maradjon, (pl. 4096-al osztható legyen a partíció az egyik ilyen dolog) szektorkerekítés, driverek telepítgetéseMost olvasgattam itt a topicban és eltántorított a vásárlástól. Ezek tükrében már nem is olyan jó vétel.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest