Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz vendingo #32048 üzenetére
Hát ha csak os alá kell akkor szinte bármelyiket megveheted, mind gyorsabb mint a v200.. vertex3 force gt m4 830.. ha van rá pénzed, nem akarsz kompromisszumot kötni ár/sebesség terén akkor én is a 830-at ajánlanám!Abban tuti nem csalódsz.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Ultrazord
tag
üdv, tudom ezerszer elhangzott, de most tönkrement véglegesen a vinyóm, és azon el voltak szépen mentve ezek a beállítások, mivel kell kezdeni friss ssdnél, mint pl achi biosban stb...
erre a kommentre valaki rá tudna mutatni, vagy összefoglalná nekem, lenne olyan kedves?
hja igen, az első kommentet olvastam, azont túl voltak még okosságok nekem, azok érdekelnek főlegelőre is köszi,
samsung 830 64est fogok venni valszeg, van külömbség 830 és 830 között? mert itt olvasom, hogy valaki 40ért vette én 33ért láttam az aquában
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz Ultrazord #32053 üzenetére
Parancsolj, az én csokrom, amire a napokban szükség volt:
Fire/SOUL/CD kolléga #25753 hsz.
scope2007 logout
Bodor kolléga tapasztalatai
Terjedelmes PH! tesztAztán, vonsz egy átlagot, saját szájíz szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
válasz vendingo #32046 üzenetére
Hú, akkor igen, sajnos az már gáz. Kíváncsi vagyok mit írnak, de sajnos sanszos, hogy Mo. bolti hozzáállás várható. Reméljük nem így lesz.
Amúgy pedig, tényleg ezen kívül a nevesebb gyártók termékei, esetedben ahogy nézem sata3 mellett, teljesen mindegy. V200-as tesztből is kiderül a júzertesztes csíkoknál -
vendingo
veterán
Írt a bolt, hogy küldjem vissza a V200-at, aztán bevizsgálják.
Mindenesetre én rendelek egy Samu 830-at, és csak azután küldöm vissza.
Áttudom frankón klónozni a v200-ról a samu 830-ra a cuccaimat, vagy nem úszom meg a rendszer újrarakását?Ha vissza is veszik, és levásárolhatom akkor se tudok már mit venni a gépembe
Max. veszek még egy samut, aztán RAID-be kötöm.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Beszereltem az ssd-t,biosban beaállítottam az ahci-t majd felraktam egy w7-et.Ezután felraktam az alaplapi drivereket (asrock 970 extreme4) és a vga drivert.
Ezt kapom:
Buffalo SHD-NSUM30G
Nem kevés egy kicsit?
Az alaplapi cd felrakott valami ahci drivert.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
válasz h1ght3chzor #32066 üzenetére
Nem számítottam semmire,érdeklődtem hogy ez ennyit tud-e?
Első ssd amivel sajátkezűleg találkozom és gondoltam a szakik megmondják hogy piszkálnom kell-e még vagy így jó ahogy van.
Amúgy szerintem eladom mert semmi szükségem rá.
Üdv:Viktor
-
rayoliviero
veterán
Ezek az értékek rendben vannak?
CRC Error Count: 1
Unknown attribute: 3 -
félisten
válasz rayoliviero #32070 üzenetére
Miért nem a gyári szoftvert használod, a Magician-t? Az legalább tudja, hogy mi micsoda, meg ha gond van, azt is jelzi... Software tab
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
rayoliviero
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32071 üzenetére
Az is fent van, aszerint OK minden. De ott is azt írja, hogy CRC Error Count: 1, de OK.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz rayoliviero #32072 üzenetére
A CRC Error Count az adatatviteli hibakat szamolja, mely adodhat egy serult SATA kabelbol is. Vagy akar egy hibas chipsettol (szelsoseges pelda). Amig egyet, kettot mutat, addig nincs gond (ahogyan a Magician is jelzi). Ha mar szazakat, akkor kezdhetsz gyanakodni.
Unknown attribute-ok akkor jonnek elo, amikor a S.M.A.R.T.-os programok nem tudjak kiolvasni, hogy mi is akar az lenni, csak latjak az erteket. Ez lehet azert, mert a program nem ismeri tul jol az eszkozt, vagy a gyarto direkt ugy akarja, hogy azt csak egy bevizsgalas alkalmaval (szerviz) lehessen megnezni, mirol is van szo valojaban.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz jim_raynor70 #32073 üzenetére
Értem, köszi.
-
BigBlackDog
veterán
válasz jim_raynor70 #32073 üzenetére
Erre mit mondotok? A "normalized" oszlop értékei mit takarnak? A "POR recovery count" mit jelöl? Elvileg minden OK, csak gondoltam megkérdezem ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BigBlackDog #32075 üzenetére
Ez jó kérdés, csak olyan módszerrel lehetne ellenőrizni, ami finoman szólva sem javasolt.
Szvsz akkor változik az értéke, ha szabálytalanul van leállítva a gép, azaz pl áramszünet vagy reset gomb OS alatt.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BigBlackDog
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32076 üzenetére
"...áramszünet vagy reset gomb OS alatt." -> Ilyen nem volt az elmúlt három nap alatt (az ssd dobozáról meg előttem vágták át a matricát). Egyenlőre semmi gond nincs vele, remélem nem is lesz (a leellenőrzési módszert inkább hagyom, ha nem probléma ).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tegnap felkeltettétek a figyelmemet, a v100+ os Kingston -ra? Ritka darab?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
BigBlackDog
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32076 üzenetére
Hát persze, hogy ilyenkor van zárlat a házban... GRHHH!!
Szóval ez az egy szabálytalan leállás a tárgyalt értéket növelte 80-ról 82-re. Ez alapján mondható valami biztos (azon kívül, hogy az ssd gyakrabban emlegeti a rokonságomat)?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BigBlackDog #32080 üzenetére
Ugye, ugye, "sejtettem", hogy mihez van köze...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
-
Begi
senior tag
Kingston V200, meg úgy általában: Vegyük észre, hogy a random write igenis számit.
[ Szerkesztve ]
-
jNk
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz h1ght3chzor #32090 üzenetére
Mi a gond a legújabb firmware-rel?
-
davidsz
senior tag
válasz BigBlackDog #32092 üzenetére
Semmi. Csak akkor érdemes feltenni, ha gondod van vele, vagy kompatibilitási és egyéb hibát észlelsz.
Máskülönben felesleges.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
h1ght3chzor
őstag
válasz BigBlackDog #32092 üzenetére
Hát hallottam, hogy pár embernek meghalt miatta az ssd-je, fw frissítés közben, de tényleg fölösleges feltenni, ha nincs hibája most sem az ssd-nek, semmivel sem lesz jobb, csak bugokat javítottak, de ha nincs hiba, akkor jó.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
davidsz
senior tag
válasz h1ght3chzor #32097 üzenetére
A valóságban senkinek nem halt meg.
User error volt jópár. (Az összes firmet teszteltem)
Valaki nem kapcsolta ki a gépet, csak restartolt és egyéb nyalánkságok...Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
syler123
veterán
Érdemes bios-t frissítenem mielőtt beteszem az ssd-t a gépbe? Asus p5q lap, még egyszer sem frissítettem rajta biost, szóval jó régi
Jövő héten lesz meg a Samsung 830 64gb
Majd teszek fel tesztet, hogy mire képes sata2-es Asus p5q lap alatt, valamint egy sata3as brazos géppel, kíváncsi vagyok melyikkel lesz jobb, mert Brrazossal lehet megfogja a proci, hiába a sata3 lap.
Ez alapján állítom be úgy jó lesz? "Gaabbaa összefoglalója az SSD-k beüzemelésével kapcsolatos beállításokról."
Bár néztem ő a lapozó file-t is áthelyezte, az érdekes, hát az meg lassít a gépen...[ Szerkesztve ]
-
Mi5i
aktív tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest