Aktív témák
-
3lm0
csendes tag
A buktató ott van hogy egyrészt nem hozza a gyári értékeket, ,még szekvenciális olvasásban sem, másrészt még a legújabb 2.11-es FW-vel is van hogy befagy. Én kb 1 hónapja nyúzom (7/24-ben) van hogy 3 napig tökéletesen megy, de van hogy egy nap többször is fagy.
"Unalmas egyedül a nyeregben mióta megdöglött a ló"
-
-
félisten
Az Intel fórumon azt lehetett (meg talán lehet is), hogy a bug kijavítására szánt új firmware nemhogy kijavította volna a hibát, hanem tovább rontott rajta, mert már nem csak áramszünet esetén jött elő, hanem sima OS használat közben is, teljesen kiszámítatlanul, lényegtelen, hogy épp játszik valaki, avagy csak böngészik, dob egy kékhalált a gép, aztán onnantól 8MB... Azok a userek, akik ezzel szembesültek, azok visszatették a régi hibás firmware-t...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cszn
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #23006 üzenetére
Húú ez csúnya.
-
veze
őstag
sata 3 -ra milyen ssd-t javasolnátok?
-
amok
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #23006 üzenetére
"Azok a userek, akik ezzel szembesültek, azok visszatették a régi hibás firmware-t..."
Erre nem is gondoltam, hol lehet "régi" firmware-t találni?
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit utánaolvasva a témának, Win 7 alá renszernek megrendeltem ezt a Samsung-ot.
Ennyiért nekem megéri.
SATA 2-n lesz Gigabyte EP35-DS-4 lapban! ACHI van. -
félisten
Nem tudom, nem ismerem ilyen szempontból az Intel SSD-ket.
Ha külön nem létezik az eredeti firmware, amivel alapban szállították, akkor feltételezem, a frissítés előtt elmentették a firmware frissítő progival.
De majd érkezik valaki, akinek van 320-asa és ő majd megmondja a tutit...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
celf
őstag
Gigabyte E45-UD3R lap nem támogat AHCI-t ugye?
tehát nem sok értelme lenne SSD-re fejlesztenem, nem? -
amok
csendes tag
Inteltől feltettek néhány kérdést (intel fórumra is írtam a bajomról) és nem értem, mire gondol az alábbival.
Is there anything you can help us understand what was done to the drive before the firmware update?
-
pschio
őstag
most a notimba amúgy egy 64 gigás samu-t tervezek venni. de csak azért mert az intel drágább
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
toldy
őstag
Valaki tuna nekem abban segíteni hogy hol a fenében lehet msata ssd-t szerezni min 30gb-ost? ( az alaplapra valót, olyasmi mint a mini pci-e).
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány hete vásároltam egy OCZ Agility 3 60GB SSD-t. A gép nálam éjjel-nappal megy és heti 2-3 alkalommal reggel arra leszek figyelmes, amikor bekapcsolom a monitort, h ezt a hiba üzenetet kapom:
"Reboot and Select proper Boot device
or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key"Van valami tippeket, h ezt mi okozza? Mert rettentő idegesítő. A notimba is vennék 1-2 hónap múlva egy SSD-t és a kezdeti lelkesedésem kezd alább adni az OCZ-vel kapcsolatban, amiről azt hittem, h élvonal. Kifoghatok én is hibás darabot, de remélem nem erről van szó és valahogy orvosolható a problémám. A kérdés már csak az, hogyan?
Érdekességből és emlékeim szerint 2.06-os(?) firware fut az SSD-n, de már van 2.11-es(?). Viszont nekem nem sikerült frissítenem és azt sem tudom, h miért. AHCI módban került rá a Win7 x64. Próbáltam úgyis FW-t frissíteni, h nem az SSD-n van a W7 (és természetesen úgyis h az SSD-n van a W7). Próbáltam úgyis h particionálva sincs az SSD. Letölti a frissítést, de látszólag nem történik semmi, mert utána is 2.06(?) van rajta. Egy OCZ-s kis programmal próbáltam frissíteni, aminek most nem ugrik be a neve, W7 alól, a most felsorolt módokon.
-
Winner_hun
titán
No, talán ma végre csatlakozok
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zetecR
addikt
válasz Winner_hun #23034 üzenetére
Az SSD-sek vagy az Elszállt SSD-sek táborába?
-
zetecR
addikt
válasz Winner_hun #23037 üzenetére
Nekem is volt kettő...
-
kertsa
senior tag
válasz Winner_hun #23037 üzenetére
Miért nem egy megbízható SSD mellett voksolsz?
pl:KINGSTON 96GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V+100 SVP100S2B/96GR
Olvass vissza mennyien panaszkodtak, hogy elromlott és tedd meg a OCZ-vel is.
Meg fogsz lepődni...
Akinek ettől nagyobb, gyorsabb, márkásabb ssd kell, annak vagy sok a pénze vagy nem olvass itt vissza
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
én most rendeltem egy 64 gigás samu-t a 470es szériából. notiba jó lesz 21700Ft.
egy TOSHIBA Satellite L500-1EQ -be megy majd.
Winner_hun: szerintem is jobban járnál valami mással.
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Zlin50
senior tag
Tisztelt egybegyűltek! Erről [link] vélemény, tapasztalat?
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
zetecR
addikt
-
sniphoe
aktív tag
A most kapható 32GBos SSD közöl szerintetek melyik a legjobb ár-érték arányú?
Melyiket érdemes megvenni?If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Winner_hun
titán
Hát akkor így jártam, majd kiderül. Nem olvastam vissza, a topikot se olvastam, rá se kerestem. OCZ eddigi tudomásom szerint nem egy rossz márka, akkor majd most jön az így jártam, ez van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Gorneck
legenda
válasz Winner_hun #23047 üzenetére
Sztem 3-4 éve nem gyárt értelmes dolgot...semmi se kéne ami OCZ...
Gorneck#1239
-
Hacsek
csendes tag
dear mindenki,
remelem nem offolok nagyot de szuksegem lenne nemi infora:swap filet meg talan chrome lesz rajta, szoval bongeszo tempjet szeretnem a RAMba atrakni, csak nem talalok ilyen progit amivel lathatova teszem a rendszernek a 8GB rammot.
Tud valaki valami jo Ramdisk progit?masik dolog pedig h olvastam itt valahol a prefetchrol h hol lehet leelenorizni h kivan e kapcsolva, de registriben nulla helyett nekem 7es szerepel tahat gyanitom h nem oks. Utbaigazitana valaki hol tudom ezt kiloni?
egyebkent 320as 80GBos Intelrol van szo, amire 2x dobtam fel 7es Wint egyet tesztbol minden szar driver installal amit alaplap meg ilyen olyan oldalakon kaptam, aztan egy masikat a szuksegesekkel . . . eddig tip top
elore is koszonom
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest