Aktív témák
-
northmahri
tag
Maximum1:
Igazából mindig máskor. Volt, hogy BF3 közben, volt hogy egyszerű videó nézése közben. Nem mondanám, hogy komoly terhelés alatt volt.
Direktbe van áramon, egy szép és neves Corsair TX650 V2-n.
Zlin50:
Alám ki van írva, de pontosabban:
VTX3-25SAT3-120GMoney for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
Formaster
addikt
válasz Zlin50 #31239 üzenetére
Nálam a fent említett probléma soha nem jelentkezett. A 3 vinyóból 2 rendszer. Lehet, hogy az említett gond FW frissítése után vásároltam őket (kb 1 éve, de soha nem hallottam még hangját sem). A topicot már láttam, örültem is, hogy engem elkerült.
Seagete=Fos>>> Íme egy hiba, ami szinte minden forgalmazott merevlemezt érint >>>
És mindezeken kívül arra alapoznám a kijelentést, amit egy hdd szervizes említett nekem. Ne vegyél seagate-et. Lehet irígységből mondta, hogy ne legyen olyanom.
-
Maximum1
őstag
válasz northmahri #31252 üzenetére
Videokártya tápkábel, ram teszt, több ötletem nincs.
-
northmahri
tag
válasz Maximum1 #31254 üzenetére
Most karácsonykor raktam össze, nem hiszem, hogy rossz lenne a videokártya tápkábel. Ramteszt? Miféle ramteszt? memtest?
Money for nothing and chicks for free! Nem saját felmérés,de ha van időd: http://logout.hu/bejegyzes/djculture/mennyi_memoria_van_a_fo_gepedben/hsz_1-25.html#rel_msgs
-
Atticus85
tag
A Samsung 830-as SSD-ékbe 3 magos vezérlő van tényleg??
-
Balage76
senior tag
válasz Maximum1 #31213 üzenetére
Mit írjon, hogy Best Buy 2010? Teljesen mindegy hogy mi van a plecsnin, a valós teszteken alapuló összehasonlítás a lényeg.
Miért csodálkozol azon hogy működik egy marketing gépezet? Valahogy ellensúlyozni kell az ellenfél 500/500-as kamu specifikációját.
Egyébként az írást inkább a technikai magyarázat miatt linkeltem.
-
Jack@l
veterán
válasz Atticus85 #31256 üzenetére
Leírom, de csak egyszer az ultimate választ: jelen pillanatban 3 csúcsragadozó van emberi árakon a piacon, mind megbízhatóság, mind sebesség terén: Crucial M4, Samsung 830, Corsair force GT, ha igazán gyorsat akarsz, akkor minimum 128 gigásat veszel. Többivel kár foglalkoznod, mert csak belekavarodsz meglátásom szerint. (vagyis nagyon sokat kell utánaolvasnod, hogy valami érdemben összeálljon a fejben, és utána lenne érdemes/tudnál érdemben kérdezni)
UI: fogalmam sincs melyikbe hány magos vezérlő van, és engem speciel nem is érdekel, mert lényegtelen[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Jack@l
veterán
válasz Zlin50 #31263 üzenetére
Hagyjuk má ezt az fw frissítős témát végre...
De igen, vagy úgy kell eleve kérni a legújabbal, vagy feltenni mindent egy lapra...[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Zlin50
senior tag
válasz Atticus85 #31265 üzenetére
Meg tudom érteni, de én már belecsaptam egy 128-as példánnyal és eddig kifogástalan. Az 5184 óra meg nem biztos hogy ennél is megvan. Ha mégis kiderülne hogy igen, akkor megvan hozzá a javítás, bár nem hiányzik. Nincs már sajnos szinte egy sem amelyik teljesen problémamentes lenne. A legkevesebb eddig az M4-nél volt. Múlt hétfőig semmi.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Atticus85
tag
Olyat meg nem akarok,hogy úgy vegyem meg,hogy eleve azt a frissítést rakják fel rá,mert ki tudja hogy tényleg felrakják-e?Úgy vannak vele,hogy mit variál már ez a gyerek, messze az az 5184 óra,kibontják maguknak hátul,aztán meg "örülj hülye gyerek" rajta az új firmware.Én nem tudnám megmondani,hogy valóban frissítve van-e.Nem bízom az eladókba.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
válasz Jack@l #31264 üzenetére
Végül is, korábban is mintha javasoltam volna valakinek, hogy kérdezzen rá boltra hogy a szervizük hajlandó-e az újat rátenni, ha nem, akkor megyek máshoz. Ez is egy lehetőség és a frissítés így már nem is jár garanciavesztéssel.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
-
-
Atticus85
tag
válasz zetecR #31281 üzenetére
A HDD-k sem élnek örökké
Nem élnek örökké,de hamarabb elavulnak,mint kinyiffannak.Amúgy meg szerintem érthető,hogy az ember olyan dolgot szeretne venni amiről tudja,hogy minél tovább kiszolgálja őt.Nekem ezért nem tetszik ez az 5184 órás M4-es,nem kevés az,de inkább egy stabillabat akarok,nem akarok fw-ét frissíteni,meg 2 évente SSD-ket cserélni,én sajnálnám a pénzt rá.
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz Formaster #31283 üzenetére
Ebben a kategóriában egyik sem SLC-s, a pár évvel ezelőtti 32-es Samuk voltak SLC-sek.
De igazából tök mindegy, hogy S/MLC, a- vagy csak szinkron, a 830 4k-ban gyakorlatilag ugyanazt hozza, mint a GT, szekvenciálisban pedig jóval gyorsabb.
Ócsóér', OS-nek hibátlan a SF, adatmozgatáshot 830 kell.
bbchris: legfrissebb firm volt a V2-kön?
Az én két V2-m egy vadiúj Enermax Modu87-re volt kötve, mégis kimúltak...[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Egy HP Elitebook 2540p-be szeretnek SSDt tenni, szempontok:
-1.8"os
-64 GB-s (OS-nek lesz, igy nagyobb nem kell, megmarad mellette a HDD)
-Trim tamogatas
-Minel gyorsabb annal jobb
-Itthon konnyen beszerezheto legyen, a gari miatt nem szeretnem Ebayrol beszerezniValami best buy lenne a felsoroltak figyelembevetelevel?
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Atticus85
tag
Nekem csak OS-re kell,szóval nem forgatom magam tovább,jó lesz nekem a Force GT is,akkor ezek szerint,abba a Samu se jobb,csak adatmozgatásnál,az meg nekem úgyse lesz,csak egy szimpla OS-nek kell az SSD-é.
-
Formaster
addikt
válasz bbchris #31294 üzenetére
Így visszaolvasva valami gond a készenléttel lesz. Vagyis amikor felébred onnan. Nem hinném, hogy táp, vagy alaplap, mert tipikusan készenlét alatt hal meg mind, ha jól értem.
Szerintem az új vinyónál hagyd el valahogy a készenlétet, ide pedig várnánk a tippeket. Mi okozhat halált a készenlétből felkelésnél?
Tapasztaltam készenléttel hasonlót, de hdd-vel régebben.
-
Zlin50
senior tag
válasz Atticus85 #31286 üzenetére
Tudod mi az érdekes az 5184 órában.... A jelenlegi használati ütem mellett a következő két évben csak saját a meghajtómra támaszkodva esélyem sincs megtudni gond lesz-e vagy sem.
Mert működik, és az SSD life 9 évet jelez hátralévő élettartamnak. Akár a gépben lévő összes alkatrészt is túlélheti. Ha közben olyan hírek érkezik, hogy a 128-ast is érinti akkor az 5184 óra közeledtével frissítek. Ráadásul nem olyan a probléma hogy nem látja a bios meg egyebek, csak óránlént kell újraindítani, tehát működőképes marad csak korlátozottan és van lehetőség a javítására. Világos hogy aki vétel előtt áll annak ez nem megnyugtató.
Remélhetőleg hosszabb távon majd akad információ arról hogy a javítás tartósan stabillá teszi az érintett meghajtókat. Aztán meg majd úgyis jönnek az újabb meghajtók és kezdődhet az egész elölről."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Atticus85
tag
válasz Zlin50 #31298 üzenetére
Jó persze,de abban te is egyetértesz,hogy aki most vásárol,az lehet nem vállal egy rizikósabb SSD-ét,ha rengeteg "stabilabb" közül lehet válogatni,nekem elég sokat megy a gépem,nagyon sokat napi szinten,és nekem nem lenne valami megnyugtató egy ilyet bevállalni,biztos mindig eszembe lenne,hogy kb hány óránál tartok .Amúgy ezzel az fw frissítéssel tuti,hogy überkirály lesz minden?Vagy lehet csak időhúzás egy ismét bekövetkező kékhalál vagy egyéb később felmerülhető problémákra?
[ Szerkesztve ]
-
Atticus85
tag
De szép
Tudom nem erre kell alapozni,nemis azért linkelem be,csak tetszik,designba nagyon ott van,szép kék kerettel
Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest