- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Igazából van már egy sokkal nagyobb Flash topik.
- Fáradjatok át a linkelt topikba. Ezt most bezárom. - Ndruu
[ Módosította: Ndruu ]
-
fari1993
csendes tag
Helló! Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miként lehet megoldani azt, hogy egy szöveg az első másodpercben nem látszik és fokozatosan a láthatósága erősödik.
Remélem érthetően írtam.Köszi előre is!
-
lamajoe
tag
Ide is írok, remélem itt talán tudnak segíteni.
Pár napja foglalkozom AS3-mal, konkrétan Packager for Iphone-nal.
Csináltam egy gombot, adtam hozzá listenert, a cél az, hogy a menüből el tudjam navigálni magam, a listener ha triggerel akkor azt állítottam be, hogy addchild-dal hozzon színpadra egy movie clip-pet, eddig minden jó, azonban nem tudom a movie clipet, hogy kell szerkeszteni. Sajnos elég hülye vagyok még a témához. A Scene 1en rendesen látszik az iphone képernyő felbontása, tudom hova kell raknom a dolgokat, a movie clipen egyáltalán nem látszik, összefolyik az egész, tehát nem tudom hova pakoljam a dolgokat. És azt, hogy csináljam meg, hogy a főmenüt letisztítsa? Ergo ha egy nagy P betűt behívok movie clipen, akkor az a P betű egy fehér háttér előtt legyen és ne a főmenüre rajzolja rá. Remove addchild v movieclip clear esetleg? Sajnos tényleg nem értek még hozzá de elég fontos lenne. -
fubenalvo
csendes tag
Közben a dolog megoldódott..bár nemtom miben volt a hiba, de CS4 megette minden további nélkül és működik is. Csupán annyit magyarázzon el valaki kérem, hogy hogyan tudok meghívni linket html-ből.
Egész pontosan a következőre lenne szükség: Adott a html embed kódban egy link, flashvar, vagy minek hívják. ezt szeretném meghívni get url action scripttel.
Mi az a kód amit a html-ben kell elhelyeznem és hogy néz ki az AS hozzá?
-
fubenalvo
csendes tag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok, remélem lesz aki tud segíteni. Korábban Swish Max-ot használtam flash szerkesztéshez, de nincs mese meg kell tanulni a nagy testvér használatát. Viszont 1,5 napja nem tudok megcsinálni 1 nyamvadt gombot ami egy linkre vinne. Egész biztosan valami alapvető hibát követek el, pedig elolvastam számtalan tutorialt, megnéztem videókat és nem tudok rájönni hol a hiba...
A flash verzióm: Adobe Flash Professional CS5
Leírom lépésről lépésre mit csinálok:
1. Létrehozok egy 300x250es lapot
2. csinálok rajta egy téglalap objektumot, majd ráírok valamit
3. kijelölöm a téglalapot és rajta a feliratot
4. F8 - átalakítom gombbá, adok neki nevet
5. timeline-on jobb klikk a layeren, action
6. bírom a következő egyszerű kódot:
on(release){
getURL("http://www.google.com");
}
7. Nyomok egy F12-t hogy megnézzem mi történt, de a gomb nem működik. Aktív, de nem csinál semmit, hiába kattingatok rá.
8. Csekkolom a compile error listát:
Scene 1, Layer 'Layer 1', Frame 1, Line 1 1086: Syntax error: expecting semicolon before leftbrace.Fogalmam nincs, hogy miért hiányzik neki egy pontos vessző és hogy honnan. Próbáltam már képet gombbá alakítani is, de az se ment... mindig ugyanezt kapom.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest