Aktív témák
-
Troll
tag
[L]http://www.smoothwall.org/[/L]
Ez egy Linux disztribúció, direkt erre bekonfigurálva. Nem kell hozzá érteni a Linux-hoz, csak feltelepíteni egy gépre, letölteni a peccseket, oszt hajrá. Nekem egy P1-166-on fut, és még a Net-megosztás is jólvan, mert a gépeim belső hálózaton lógnak. -
yossarian
aktív tag
a tiny personal firewall-ról mi a véleményetek?
én most ezt tettem fel.
esetleg kell valami fontos beállítást tudni róla? -
yossarian
aktív tag
ezek közül melyik a legjobb?
kerio, tiny, zone alarm -
yossarian
aktív tag
tudnátok esetleg címeket mondani, ahonnén le lehet tölteni valamelyiket?
köszi -
Tompo
aktív tag
Tiny personal firewall, kerio firewall, vagy egy linuxos server és arra fel egy űzfal.
-
Jozsué
tag
Attól függ milyet akarsz!
Van harveres és szoftveres.
Szoftveres:szemelyi védelemben kitűnő (legjobb) szinte feltörhetetlen (de ha a Nasaét fettüdták törni ez gyerekjáték de a nagy hackerek nem téged kesnek(gondolom:DDD) kb:40-50e huf
Szoftveres:van ingyenes és vásásolható (én panda antivirus platinumot használok virus ölő,kereső+tűzfal (tuti mi), és vannak ingyenesen barmelyik gyűjtő oldalról letölthetők (ezek is jók ,megbízhatóak)
A vásarólható:2-15e huf -
yossarian
aktív tag
üdv mindenkkinek,
a kérdésem az lenne, hogy ha tűzfalat szeretnék akkor hogyan kezdjek hozzá, milyan trükköket kell tudni, satöbbi.
előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest