Legfrissebb anyagok
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát sajna valóban nagyon nehéz.
Japánban kiadták tavaly decemberben a játék 25. évfordulójára összeállított/elkészített Ultimate Box -ot, de minket nem látogat meg a kiadás.
Ami nagy kár, mert így meglennének a régi részek is. (A pakkban az összes játék PS konzolokra van) Bármennyi pénzt megérne nekem, csak jönne.
Reménykedjünk, hogy hátha meglepnek minket egy ilyennel, én lennék az első aki megvenné.
Kár, hogy csak a fő részeket tartalmazza, a folytatásokat, melléktörténeteket nem.
De még a fő részeknek is nagyon tudnék örülni. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Japánban kiadták tavaly decemberben a játék 25. évfordulójára összeállított/elkészített Ultimate Box -ot, de minket nem látogat meg a kiadás.
Reménykedjünk, hogy hátha meglepnek minket egy ilyennel, én lennék az első aki megvenné.