Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz Sident96 #117 üzenetére

Jó, de az mégiscsak fps, és nemcsak műfajban, egyszerűen ég és föld a két játék.

(#118) ldave

Jelenleg éppen az FF VII -t tolom már sokadjára, hallgatom a zenéit itt gépen (mesterművek). Sokszor olvastam már ezt a "rontaná az emlékek" mondatot, és sosem értem. Én nagyon szeretem elővenni és játszani velük, mindig visszahozza a gyönyörű emlékeket, és ez nagyon jó. :) Az év elején az IX -el kezdtem, március közepe óta a VII -t tolom. :)

(#119) jersey86

Én azoknak a táborát erősítem, akiknek az utolsó szempontja a grafika. Ennek ellenére az adott konzol generációban, vagy csak úgy simán az adott évben mindig lenyűgöztek az FF játékok grafikái, az adott konzolon mindig gyönyörűek voltak.
    De sajnos ez a világtérképes dolog ma már nem egészen valósítható meg úgy ahogy anno.
    Ez legyen az utolsó problémánk amúgy, a srácok arra erősítsenek most rá, hogy FF -hez méltó sztorit, zenéket írjanak és szerezzenek a következő játékokhoz.

(#122) ldave

Kefka -t valóban sokan emlegetik, és őt hasonlítják össze Sephiroth -al (húú, mennyi vitatkozást olvastam hogy melyik miért jobb a másiknál :D ), számomra Sephiroth a favorit, elég bőven meg is tudom fogalmazni hogy miért.

(#121) jersey86

Konzolok szervizét tudom ajánlani (ez a bolt neve), nekem csinálták már a PS2 -őnket, és elégedett vagyok velük. :)
    De még biztos van elvétve egy két helyen egy egy új PS2, ha esetleg újat szeretnél. :)

És hogy ki milyen játékokat kedvel még? Hm, lássuk csak: Final Fantasy, Final Fantasy, és ó, igen! Final Fantasy. :) :D

Új hozzászólás Aktív témák