Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

No, a FF X -ről. :)

Nekem nagyon nagyon tetszett, abszolút sikerrész. Jól nyitott a Squaresoft a játékkal első Final Fantasy -ként, ahogy tette azt PS1 -en is. Viszont az előző részekhez képest (VII, IX - a VIII -ről nem tudok nyilatkozni), azért számomra voltak olyan dolgok amiket megváltoztattam volna.

Elsősorban a karaktereken csiszoltam volna még. Mindegyikőjüket lehetett valamiért szeretni, de annyira mégsem maradtak meg bennem. Például Tidus egyáltalán nem jön be, (Cloud az etalon), de még egy kettő karakter olyan semmilyen volt.

Kivéve egyvalakit.. :)
    Yuna -t! Az ő karakterét nagyon nagyon eltalálták, minden tulajdonsága, szépsége egyszerűen nagyon ott van. Gyönyörű lány, aki kedves, bájos, humoros, nagyon erős nő, és még sorolhatnám. :) Imádom őt. :B Ő az egyik kedvenc női karakterem, ha megkérdeznék hogy kit/kiket emelnék ki elsőként az FF játékokból, ő lenne az egyik. :)

A zenék közül voltak amelyek nagyon jók lettek, viszont volt egy kettő ami szintén olyan semmilyen lett, ilyen például a Boss fight theme.

A sztoriban viszont semmi kivetni valóm nincs, igényes, nagyon összetett, szép és megható, drámai, olykor humoros, izgalmas, és még sorolhatnám. :)

Viszont nem a X volt az utolsó jó Final Fantasy. Az utolsó jó FF a X-2 volt. :) Nagyon jól sikerült folytatás lett, és pár dolog ami a X -ben nem sikerült olyan jól, az itt jobban sikerült, ilyenek például a zenék. Nagyon jók lettek a Yuna által előadott pop dalok is, és még sorolhatnám tényleg, mert az összes fantasztikus lett. :) A karakterek is rendben voltak, Rikku aranyosabb lett, Paine is szerethető, és aminek a legjobban örültem az az, hogy Yuna megmaradt olyannak, amilyen volt. Jó, sokkal vagányabb lett, így például első látásra a visszafogott X -es Yuna átalakult, de ahogy halad tovább a történetben az ember úgy a korábbi X -es tulajdonságokat is felfedezi benne. A vagányság meg csak jót tett neki. :) Úgyhogy az utolsó nagyon jó FF szerintem a X-2 volt.
    Egyszerűen imádom őket. :)

Ideje lenne hogy az SE végre észhez térjen, főleg hogy most tiszta lappal kezdhetnek a PS4 miatt. Jön az E3, azt mondták ott lesz bejelentés a következő részről, és robbanthatnak most, a balul sikerült XIII, és folytatásai, valamint XIV után. Nem kell hogy a régiek szintjét hozza, amúgy sem fogja tudni, viszont egy jó FF -et összerakhatnának már. :)

Új hozzászólás Aktív témák