Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Tudtok valami jobb minőségű "állatos" filmet. Olyanokra gondolok ahol valamilyen rémisztő állatok gyilkolásznak.
Pl óriás pókok mérges pókok óriás krokodil óriás kígyók stb. Sajnos rengeteg gagyi minőségű van de van pár korrektebb mű amiket még régen a tv-ben láttam de mára egyre se emlékszem.
-
kmisi99
addikt
A Hobbit Gagyi 3D Cinema City
Kb fél-1 óránál úgy voltam a filmnél hogy ez egy nagy csalódás hót szar lett minek ültem be. Most meg már meg vagyok őrülve hogy mikor jön ki DVD-n sőt majdnem megint elmentem moziba megnézni. Fantasztikus alkotás hozza a gyűrűk ura színvonalát és még talán jobban is bejön. Egyedül a 3D vel volt bajom de az is azért mert szar a szemem így rosszul látom, másrészről meg nem imax hanem a gagyi féle 3D volt. Bár még imaxet nem láttam de azt tudom hogy mozi után elmentem a media marktba és az ottani 3D-s tvken sokkal brutálabbul előjött a 3D mint a moziba.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest