Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Pitterix
őstag
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
Nem tudom, mi történt, lehet levágták a micsodám, vagy előbújt a női énem, de tetszett.

Amit vártam, azt kaptam, egy romantikus majdnem vámpíros sztorit.
Páran írták, hogy semmi nem történik benne, de mi történjen, a két szerelmes és a farkas drámáján kívül?!
Kíváncsian várom a befejezést.7\10
-
Viszlát
addikt
Flypaper (7/10): kellemesen szövevényes kikapcsolódás, felüdülés volt McDreamy doktor urat végre bő nyál nélküli szerepben látni.

-
Sprq
aktív tag
-
Ferdzsoo
addikt
The Thing 2011
8/10.Tökéletesen korrekt film lett, bírom az ilyen típusú "horrorokat"
Aztán megkukantottam az 1982-es verzióból is részleteket és meglepődésemre egyáltalán nem volt gagyi, szóval most jöhet a '82-es verzió.
-
tween
őstag
-
F34R
nagyúr
Justice League : Crisis on Two Earths
két külön univerzum , midnen szuperhősnek egy alternatív alterego . A téma tehát adott harc egymással , a multiunivezum megmentése.
[7/10]
-
Tibiajax
nagyúr
Bronson
hd,szinkron
borzalom...
pedig jónak ígérkezett, volt is egy jó ajánlásom hozzá
4/10 -
ch003067
addikt
Growl
Nem tudom, láttátok-e a filmet, ha nem, nem hagytatok ki semmit...
Semmi értelme nem volt... Jól kezdődött, de a vége, közepe felé el lett b***va rendesen...
Beszélő zombivámpírok, meg ilyen hülyeségek...2 / 10
-
Jim-Y
veterán
ezek közül melyiket érdemes megnézni moziban? Este csak úgy egyedül beülnék megnézni valamit, de nem tudom, hogy melyiket

-
Viszlát
addikt
Happy Feet Two (5/10): aranyos, de sajnos messze elmarad az első résztől. Azért ismét volt néhány jó zene, de összességében eléggé harmatos.
-
F34R
nagyúr
egyszerű de nagyszerű DC részt kaptam . ha olyan állat lesz Bane a filmbe is mint itt , akkor jó kis popcorn movie-nak nézünk elébe.
[7.5/10 ]
-
madgie
titán
És sok-sok pénz és sok-sok film, Bollywood óriási.
Ja, hogy egy kis film is legyen: Rum Diary. Srácok, én még idén nem nevettem ilyen jóízűeket filmen. Ez az egész óriási volt, Giovanni Ribisi egyes jelenetein meg konkrétan feküdtem. A kis cefekte lyány sajnos kicsit elszürkült a többiek mellett, de annyi baj legyen, szép oszt jóvan
Ha pontoznom kéne, sokat adnék rá. Nem teszem, szerintem k*rvajó kis film és kész 
-
Pitterix
őstag
Nekem valahogy túl életszagú.
Nem igazán film, olyan, mint valakinek a valódi élete.
De "Dzsordzsi" jól játszik, meg a Sidet alakító kölyök is bírható pofa.6,5\10
-
tween
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
leslieke
üzenetére
Náluk ez a divat. Az ilyen filmeket szeretik. Plusz minden filmjükben van tánc is, ez úgymond a védjegyük.
Egyébként meg viccesnek tűnik ez a két film is meg a sok többi is, de ezek a filmek Indiában rohadt népszerűek, 100+milliós bevételeket hoznak a készítőiknek. A főszereplőket meg szinte Istenként szeretik.
-
zoltanz
nagyúr
Útvesztőben 1997: 10/6,3
A címe sejtet valamit sztem, amolyan művészfilm, viszont a csaj jó, és a zene is tetszett. -
hoffman_
nagyúr
Új generációs akciófilm. Expandables elbújhat

-
Vertigo18
addikt
Nekem nagyon bejön Liam Neeson stílusa, amikor elkezd egyszer-egyszer verekedni, pl. a Taken-ben, az elképesztő szerintem.
A film nem volt nagy durranás, jó kis kikapcsolódós mozi, megszőve intrikákkal, stb...
7/10
-
ch003067
addikt
Hali ! mi annak a filmnek a címe, amiben 2 srác a főszereplő, és az egyik zombi lesz a film során? vannak benne vérfarkasok, vámpírok, zombik, meg a végén egy jó nagy fekete sárkányféle

2011-es film. Köszönöm.
-
Viszlát
addikt
Beginners (8/10): érdekes film, az a fajta, amit nem kikapcsolódni néz az ember, ad bőven gondolkodni valót. Mondjuk ki nem állhatom, amikor idealizálják a melegeket, de ennek ellenére simán újranézős.
-
Vertigo18
addikt
Kicsit Ideglelés feeling zombikkal importálva. Nem túl nagy durranás, és valahogy hirtelen, értelmetlenül van vége.
Spoiler!
Azt sem értem, milyen "szenzoruk" van a zombiknak, hogy messziről érzik az emberhúst, és arrafelé gyülekeznek. Ezt sosem értettem...
5/10
-
-
hoffman_
nagyúr
Ez az Angolkák de beteg

-
Vertigo18
addikt
Óriási, fenomenális, lenyűgöző! Kövezzetek meg, biztos elfogult vagyok, régóta szeretem a UFC-t, illetve az MMA-t, ez tuti rádobott néhány pontot...
Viszont a film megdönti az Evolúció című filmben felállított tézist, miszerint a legbarbárabb, legprimitívebb marad a végén. Nekem ez is tetszett.
Jah, és Nick Nolte még mindig remek színész, csak kell egy olyan szerepet találni rá, ami illik is hozzá...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
9/10
-
madgie
titán
A két ruszki film után befigyelt ma az Immortals is. Mickey Rourke még mindig óriási figura, rendezésileg az első negyed órában "lebukott" a cucc, annyira Tarsem Singh, hogy ha álnéven csinálja, akkor is tudnánk, hogy az ő keze van benne

A főszereplő srác viszont olyan semmilyen volt. A sztoriról nincs mit írni, mitológia kicsit csöpögősen, jóa.
-
-
Huma
addikt
Tegnap láttam a Scott Pilgrim vs. the World-öt. Érdekes volt. Nem mondanám kiemelkedőnek, de azért rossznak sem.
(#43435) orichalcos: Elég érdekes film. Nem szokványos. A kínai csajt sajnáltam benne. A meleg szobatárs pedig nem volt semmi. Mármint jellemre.

-
rt06
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
ez most nagyon jolesett, koszonom
-
-
Viszlát
addikt
Valószínűleg velem van a baj, zseniális volt! Csak egy két kedvenc:
G: You've been cautioned
under the Bestiality Act.D: Man, that was fuckin' years ago.
I thought that had been forgotten about.
Same thing happened to Polanski.G: What was it? A sheep or something?
D: It was a llama.
I didn't know it was illegal to
interfere with a llama. Did you?G: I would have assumed so, Billy. I
mean, what would its parents think?Másik:
Skiing, yeah? I thought
black people couldn't ski.Or is that swimming?
És a legjobb:
- What's a Derringer?
- It's like a baby gun.- One of the gay lads used to like
secreting it on his person, you know.- There were gay lads in the IRA?
- There are one or two, like.- It was the only way we could
successfully infiltrate the Ml5.Zseniális.

-
-
The Guard
Nehéz értékelnem a filmet mivel 15 perc után elaludtam rajta
de majd egyszer befejezem, talán. A drive-nál rosszabb úgysem lehet. -
GabN73
addikt
Üdv!
Drive - 8/10
(vettem pajzsot a kövezés ellen
)
Gosling eszméletlenül jól játszik benne, a stílus meg odab*szós... a zenéről nem is beszélve...Keresek ilyesmi, stílusos és kultusz filmeket (természetesen autós, vezetős cuccok)
Amiket eddig ismerek:
Smokey and the Bandit
Ágygolyó futam
Driver
Drive
Hazárd megye lordjaiJöhetnek a tippek!

-
madgie
titán
Lakott sziget (mind a két rész, egyhuzamban): nem is volt ez olyan rossz! Igaz, a CGI kicsit (?) fapados, a főszereplő tenyérbemászó, de még mindig sokkal jobb érzés volt megnézni, mint a sok átlag hálivúdi gumimúvit. A főszereplő csaj is kicsit béna néha, de cserében gyönyörű (és nem mű). A helyszíneket bemutató, pásztázó snittek amúgy mindig remekek, a sztori is rendben volna, bár néha elkapkodták a dolgokat. Persze orosz nyelven néztem, úgy az igazi

-
Jhonny06
veterán
Immortals 720p kint
-
tween
őstag
Abraham Lincoln, a vámpírvadász nemzetközi előzetes
Tartalom: 1818, Indiana. A hold fénye egy sűrű erdőn hatol keresztül, ami egy kis kalyibát vesz körül, ahol a 9 éves Abraham Lincoln egy rejtélyes betegség miatt haldokló édesanyja előtt térdel. A gyászoló Abe csak később tudja meg, hogy édesanyja halálát nem más, mint egy vámpír okozta. Ettől a pillanattól kezdve Lincoln életét a tanulásnak és az önfeláldozásnak szenteli. A test és az elme tökéletes urává akar válni, és mindezt egyetlen cél érdekében – Abe legendás termetével, erejével és mesteri fejszehasználatával bosszút állni indul, és ez az út, ami később a Fehér házig vezet.
-
sasa134
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
"Ebben a konkrét esetben a tetkóssal pedig azért nem remake, mert nem a korábbi filmet dolgozta fel, hanem a könyvből készített más felfogásban egy másik filmet."
Nem kötekedésből, de ezt honnan tudjuk?? Ha megnézed a 2009-es és 2011-es tetovált lányt akkor kísérteties a hasonlóság (épületek, fotók, tájak, járművek, stb stb), olyan, mintha a 2009-es filmet gondolták volna újra egy darkosabb, misztikusabb, Hollywood-szagúbb megközelítéssel.
De ne lovagoljunk a szavakon, ha nem re-make, hát akkor nem re-make. Ettől még nagyon jó.

-
Viszlát
addikt
válasz
sasa134
üzenetére
Ezzel a megfogalmazással az a gond, hogy nem teszi oda a formátumom közötti különbséget. Mert eszerint minden film, amit egy régebben megírt könyvből csinálnak, remake.

Ebben a konkrét esetben a tetkóssal pedig azért nem remake, mert nem a korábbi filmet dolgozta fel, hanem a könyvből készített más felfogásban egy másik filmet. Egyébként is, filmeknél a klasszikus értelemben vett remake csak akkor jöhet szóba ha eredeti forgatókönyv alapján készült az eredeti. A legújabb Három Testőr sem remake, pedig már hányszor készült belőle film...
-
sasa134
addikt
-
DemonDani
addikt
Gran Torino
Majdnem tökéletes. Túróval voltak problémáim, meg néhány apróság, de összességében

Teljesen másra számítottam amúgy, nem olvastam hogy miről szól, sem pedig Trailert nem bújtam9/10
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de összességében tényleg jó kis film.