- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tag
válasz envagyok #4661 üzenetére
A "bonyolult" plot alapján, akár a 9 évente leforgatott Before trilógia is lehet:
Mielőtt felkel a Nap
Mielőtt lemegy a Nap
Mielőtt éjfélt üt az óraAnnyi, hogy ha jól emlékszem, az első részben Párizs volt a helyszín és a megbeszélt találkozó (ami spoiler, hova tünt a spoiler tag? - le se írom..)
Az első részt amúgy, mint romantikus film, tudom ajánlani.
A három rész szerintem életkor függő, az első rész nekem visszahozta a 20as éveimet, és imádtam. A második talán túlságosan is színpadias és mesterkélt volt, nem is kedveltem, de a harmadik pont az aktuális életkorom és helyzetembe talált be.Ha pedig romantikus film, nekem ez egy nagyon nagy kedvencem: About Time
Van benne egy pici scifi a férfiaknak, nagyon sok romantika az asszonyoknak, és sok sok családi szál mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Cs1csó
félisten
Talán a Szerelem hullámhosszán bár ott valami olyasmi van, hogy az Empire State Building tetejére beszélik meg a találkozót mert ugye nem találkoztak még.
A LEGNAGYOBB kedvenc: Ház a tónál.
Vagy idősebb a főszeplő sőt a női főszereplő sem fiatal de piszok jó film: A szív hídjai (a jó öreg Clint Eastwood ilyet is tud! Meryl Streep pedig korunk legjobb színésznője)Az ócenájáró zongorista legendája
Nem klasszikus romantikus de valami elképesztő hatású film. a Viharos tengeren zongorázós rész filmtörténelmi.Szerelem a végzeten
Ebben van valami hasonló.
Nekem hatalmas kedvenc a Wicker Park biztos tetszeni fog a párodnak. Nem klasszikus szerelmes film egy ötletes csavar miatt végig lehet rajta izgulni.
Simán lehet kitörni a klasszikus vonalból pl. a Szenvedélyek Viharában.
Vagy az örök klasszikus a Szerelmünk lapjai
Holiday? Igaz inkább karácsonyi mint pl. az Igazából szerelem -
elfelejtette
veterán
Nem sok romantikus filmet nézek, de az egyik kedvencem a Levelek Júliának.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Docker konténerizálás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eladó egy 27" GIGABYTE G27F 2 - 1080p, 165hz gaming monitor!
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest