Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én nem vagyok MU-szurkoló még véletlenül sem, de azért szépen összeállt nálam a VDS-Vidic-Rio hármas a retro United-ból
Plusz van CR-em és a padon ott pihen Rooney is. Már csak Cantona és Best kéne, csak Scholes-tól, Giggstől, Keane-től és Nistelrooytól mentsen meg az ég 
-
sz_abika
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez konkrétan bőven ikon stat, asszem Nepenthez nézegette, hogy melyik PIM lapnál jobb

Még nálam is erős gólátlagban, pedig nem vagyok egy gólgyáros, de WLben 1.2t hozott most elsőre, viszont cserébe a csapatból senki más nem ért el 6 gólnál többet - valahogy felborult az erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz van CR-em és a padon ott pihen Rooney is. Már csak Cantona és Best kéne, csak Scholes-tól, Giggstől, Keane-től és Nistelrooytól mentsen meg az ég