Hirdetés
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
A játék eleje óta szinte alig költöttem játékosokra. Egyedül Puskást vettem meg egy kis időre, akit utána el is adtam veszteség nélkül. Gyűjtöttem ezerrel a zsetont a toty upok miatt. Ráment majdnem a fele, de szerintem egész korrekt eredményt hozott. Jó lett volna mind a négy PL játékos, de ne legyünk telhetetlenek.
Nem azt mondom, hogy innentől megállok és nem költök, de azért igyekszem majd figyelni a zsetonra, fodder lapokra, stb. Sokszor az ember megcsinál egy lapot, amit 2 hét múlva már nem használ, teljesen feleslegesen.
Nagy lesz a csábítás, főleg ha mondjuk egy FUT szülinapkor betolnak valami Musához hasonló legendát. Vagy most egy Szoboszlait... Vagy jövőhéten, mert ugye ez is 2 részletben lesz, úgy több a bevétel.
Szóval most jól megvagyok a csapattal, nem tudok olyan posztot ahova megérné fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest