- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Én is tactical defendingen játszom. Igen ez a probléma, nagyon üresen kapják a labdát a támadók, a gépi hátvéd tartják a 2m távolságot. Jó nem mindig és nem törvényszerű. Úgy vettem észre, hogy egy meccs alatt mintha néhány alkalomkor "átkapcsolna" a játék arra, hogy nekünk gólt kell most kapnunk.
Szabályosan érzékelem, hogy a gép most "eldöntötte" ő gólt fog rúgni.
Most azzal próbálkozom (eddig is alkalmaztam csak sűrűbben kell, lehet), többször hívók védőt a támadóra és foglalkozzon vele a gép maga, azt végül is nem csinálja rosszul. És én magam meg a másik védővel háttérből figyelem, hogy ne tudjon senkit befelé megjátszani. Passzolgasson visszafele vagy oldalt. Persze ilyenkor is csak 1 játékost irányítunk.Jó, hogy mondod, lehet én is ki fogom próbálni a kézi irányítást. Eddig úgy voltam vele, hogy a prof szinten nem fejlődök addig felesleges. De lehet ez a kulcsa az egésznek, mert tényleg sok az eladott labda így automatán. Nem egyszer olyan is előfordult, hogy lefele húzom az analóg kart azt mégis a felső játékosnak passzolt, aki teljesen rossz helyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest