Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dejvid8

őstag

Pénteken nagyon rosszul kezdtem a WL-t, 14 meccsen mindössze 6 győzelmet értem el, nagyon rosszul ment. Ez után már csak vasárnap délután kezdtem el játszani, egész mostanáig a többi meccset. Az új csapattal (illetve félig új). Jött ugye CR többek közt. Az a kártya tényleg egy cheat, de gondolom nem kell bemutatni. Aki teheti, vegye meg, legjobb lap ennyi pénzért.

Végül a 16 meccsből 11-et sikerült megnyerni, tehát a gold2-t megkaparintottam, pénteken még a gold3-ban sem voltam biztos. :)

Nagyon jó volt ma a gameplay, komolyan mondom az egyik legjobb WL-em volt ez a mai nap, ez a 16 meccs. Élveztem mindegyik meccset, akik legyőztek azok tényleg jobbak voltak, mind megérdemelték. Viszont nekem is remekül ment, az új csapat nagyon bitang. A 11 győzelemből azthiszem 4-nél rage quit-elt az ellenfél, 4 nagy arányú győzelem volt, 3 meccs volt ami nagyon szoros volt de végül sikerült nyerni.

A NIF 30k-s sima gold keretekhez meg annyit fűznék hozzá, hogy általában örülök ha ilyen jön ellenem, 30 perc alatt 3/4 - 0-ra vezetek és rage quitelnek általában. Szóval nem értem hogy itt sokan miért mindig azokat hozzák fel.

Holnap majd mutatok képet a csapatról, örülök hogy ki bírtam hozni 100 chemre, ráadásul úgy hogy a két legnagyobb WL pickem (Cancelo, Nainggolan) is befért :))

Új hozzászólás Aktív témák