Új hozzászólás Aktív témák

• KaksziLajos

senior tag

Gold 3 meglett. De az mindig megvan, nem is izgulok. Aztán maradt 5 meccsem a Gold2-re.

1.bukó NIF gold PL meta csapat.
    2.nyertem 2 ikonos hasonló erősségű csapat mint az enyém
    3.bukó meta PL csapat, többségében NIF lapok, amerikai jobb hátvéd, Fred, Keita Vardy kp, és Deeney csatár
    4.bukó NIF PL csapat
    1:0 neki, 1:1, 2:1 neki, 2:2. 90. percben győztes gólt lő.

Na. Önmagában a vereségekkel nincs gondom, amennyiben teljes mértékben rajtam múlnak. Ezt nyilván nehéz megítélni, embere válogatja, ki mennyire tudja. Én tudom. Az életben is ilyen vagyok. Nem tudom elviselni az igazságtalanságot, és amég ki nem derül, hogy ki hibázott adott esetben, nem nyugszom. Aztán ha kiderült, és ha én vagyok hibás, elismerem, igazat adok, és szó nélkül vállalom a következményeket.

Nah, a lényeg, hogy a feljebb leírt vereségeknél igazságtalannak tartom, hogy az ellenfél emberei (sokkal rosszabb képességű) olyan szinten az enyémek fölé nőnek erőben, gyorsaságban, reakcióban és szerencsében, hogy az nem lehet véletlen. Nem passzol jobban, lő jobban, játszik jobban az ellenfél csapatát irányító ember, de a jatekosai elnyomják, megelőzik, lefejelik az enyémeket (mégegyszer, sokkal gyengébb játékosai vannak). A szerencsefaktort kizáróan, abszurdul nagyobb arányban pattanik az ő játékosai elé a labda, és mintha burok venné körül minden egyes emberét némely szituációban.

Szóval ezt igazságtalannak tartom, és nem tudom elfogadni. Komolyan mondom, kedves fórumozók, Guru, és a hozzád hasonlóan Elites játékosok, valaki jöjjön el hozzám az egyik vasárnap, amikor eljutok a szokásos Gold3-ig, és nézze meg az ilyen meccseimet, majd vegye át a Controllert és próbáljon nyerni. Szeretném ezt látni, az én accountommal, hogy lehetséges. Mert sokan vannak, akiknél nincs ilyen, vagy egyszerűen nyernek igy is. De nem értem hogyan ilyen esetben.
    Kifizetem az útiköltséget, kap szállást, kosztot, utána be is baszunk.

Várom a jelentkezőket!

U.i.: potyázók kíméljenek! :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák