Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Iconokat nem fogják kivenni mi? Szerintem így egyszeri poénnak jó volt, de hogy most már minden egyes fifában benne legyenek az azért too much. Egy az, hogy unalmas is, hogy mindennemű változtatás nélkül ugyanúgy megjelennek majd minden részben. (változtatni meg egy ikonon meg nem lehet mivel nincs pillanatnyi teljesítménye)
    A másik ok pedig, hogy unrealistikus is a maga módján, mondom 1X poénnak jó, de egy foci játék szerintem a jelenkor játékosairól kellene hogy szóljon, nem arról hogy minden idők csapatai mérkőznek egymás ellen olyan arcokkal, akik ma már nem is láthatóak a pályán...
    A harmadik pedig kicsi személyesebb dolog, ez pedig, hogy túl nagy rés keletkezik így a játéktudás és játékba fektetett idő között, egész egyszerűen automatán megnyerik a meccset és ez eddig egyik fifára sem volt jellemző. Soha nem éreztem az eddigi részek során azt, hogy bármit csinálok esélytelen vagyok bizonyos csapatok ellen, de idén utolért ez a pay to win szindróma is. Ez már túl sok szerintem, visszább kéne venni az elmúlt évek szintjére.

Új hozzászólás Aktív témák