Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086

csendes tag

válasz Azog the Orc #5003 üzenetére

Gyerekek! Ez valami brutál... Online season, barcával tolom most,ellenfél city... Tükörsima meccs,lagg sehol! Kell a 3 pont a bent maradáshoz!! :D Iszonyat ,végig dominálom a meccset, végig szivatom szegény kölköt,neki annyiból áll a játék hogy sterlinggel szalad,ok... Lelke rajta :D Van akinek ez a játék ;) Szóval lövök közelről,kipasszolom, joe hart a fűcsomón megpattanó utolsó labdát is kispárgázza, ok! :D mint tegnap keylor navas,detto... Idén full full op néhány kapus... Ter Stegen is egy ökör,ezt bizton állíthatom!! Akinek kapus gondja van az lessen rá!! A magas labdákat csak úgy gyönyörűen húzkodja le vagy öklözi ki :) Na szóval,kell a 3 pont, uccsó perc, szopóálarc felcsatolva, ha kiesünk ez van... És... És... Jön suarez, egy csel,még egy , meg még egy mondom áhh itt a vég,úgyis alám rúg... s ekkor itt bevillant egyik kolléga pár momentummal ezelőtti hozzászólása,idén apró dolgok döntenek el meccset,oké,miért ne... 3. csel után úgy gondoltam akkor had szóljon, Suarez 40 ről, csatt ,gól, majd kiborultam a fotelből :D mint egy BL döntőn,játékosok egymáson, pedig csak egy szaros benn maradást ünnepeltünk, de hogy,jött a dráma :D Igazad van kolléga,idén váratlant kell sokszor meglépni, ha nem megy szépen,megy erőből, lőjj távolról, bármi , minden váratlant lépjetek meg, idén ilyen apróságokon fog múlni a fifa szerintem! :) Suarez meg egy istenkirály csávóó, az erő sötét oldalát ma délután meglovagoltam Mdewc kolléga szavaival élve :) :D Suareeez én vagyok az apáád :D

Új hozzászólás Aktív témák