Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi0086
csendes tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Gyerekek! Ez valami brutál... Online season, barcával tolom most,ellenfél city... Tükörsima meccs,lagg sehol! Kell a 3 pont a bent maradáshoz!!
Iszonyat ,végig dominálom a meccset, végig szivatom szegény kölköt,neki annyiból áll a játék hogy sterlinggel szalad,ok... Lelke rajta
Van akinek ez a játék
Szóval lövök közelről,kipasszolom, joe hart a fűcsomón megpattanó utolsó labdát is kispárgázza, ok!
mint tegnap keylor navas,detto... Idén full full op néhány kapus... Ter Stegen is egy ökör,ezt bizton állíthatom!! Akinek kapus gondja van az lessen rá!! A magas labdákat csak úgy gyönyörűen húzkodja le vagy öklözi ki
Na szóval,kell a 3 pont, uccsó perc, szopóálarc felcsatolva, ha kiesünk ez van... És... És... Jön suarez, egy csel,még egy , meg még egy mondom áhh itt a vég,úgyis alám rúg... s ekkor itt bevillant egyik kolléga pár momentummal ezelőtti hozzászólása,idén apró dolgok döntenek el meccset,oké,miért ne... 3. csel után úgy gondoltam akkor had szóljon, Suarez 40 ről, csatt ,gól, majd kiborultam a fotelből
mint egy BL döntőn,játékosok egymáson, pedig csak egy szaros benn maradást ünnepeltünk, de hogy,jött a dráma
Igazad van kolléga,idén váratlant kell sokszor meglépni, ha nem megy szépen,megy erőből, lőjj távolról, bármi , minden váratlant lépjetek meg, idén ilyen apróságokon fog múlni a fifa szerintem!
Suarez meg egy istenkirály csávóó, az erő sötét oldalát ma délután meglovagoltam Mdewc kolléga szavaival élve
Suareeez én vagyok az apáád 
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Iszonyat ,végig dominálom a meccset, végig szivatom szegény kölköt,neki annyiból áll a játék hogy sterlinggel szalad,ok... Lelke rajta
Szóval lövök közelről,kipasszolom, joe hart a fűcsomón megpattanó utolsó labdát is kispárgázza, ok!
Na szóval,kell a 3 pont, uccsó perc, szopóálarc felcsatolva, ha kiesünk ez van... És... És... Jön suarez, egy csel,még egy , meg még egy mondom áhh itt a vég,úgyis alám rúg... s ekkor itt bevillant egyik kolléga pár momentummal ezelőtti hozzászólása,idén apró dolgok döntenek el meccset,oké,miért ne... 3. csel után úgy gondoltam akkor had szóljon, Suarez 40 ről, csatt ,gól, majd kiborultam a fotelből