Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Boatenget próbáltam ktk-ba, elmegy. Néha elég fain és valami bug miatt még 40-ről is beveri de sajnos nagyobb arányban 16-ról se talál kaput max ha nagyon tiszta helyzetből lősz. Amúgy passzolással is voltak gondok meg tempóval is de annyira nem vészes, megéri kipróbálni de már írták felettem Jiraceket, ő tényleg a legjobb.

-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Emanuelson esetleg, ne foglalkozz vele, hogy az eredeti poszt nem rb mert így is lesz 7 chem ami bőven elég, amúgy ha 1-2 embrenek nem 10 a cheam az nem akkora katasztrófa.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem vannak páran akik tényleg csak a játék öröméért játszanak, ezért is kerülhetett Hummels a kapuba. Én például toltam vagy 10-15 online meccset csak kapusokból álló csapattal és nem azért, mert elmeháborodott vagyok.
Néha kellenek az olyan meccsek szerintem, ahol a játék mivolta a lényeg és nem az eredmény. Ja és hozzáteszem volt olyan meccs a kapusos csapattal amit sikerült megnyerni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
A trükkmozdulatokat mindenképpen ajánlom, amiket én nagyon sokat használok:
Roulette, ball roll, fake shot - ezek egyszerűek, 1-2-3* elég nekik
berbatov spin, ronaldo chop (heel chop) - 4*
fake rabonna, mcgeady spin, elastico, reverse elastico - 5*
hirtelen ezek jutnak eszembe, de van még bőven, Youtube-on elég sok tutorial van, érdemes begyakorolni néhányat az arénában.

(#15715) Riccsiz_h: Tényleg, és kapusfelszerelésben volt Hummels?
Hogy védett? 
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Draxler-el még durvább finomságokat is bevállalhatsz..
Pl én tegnap előtt lőttem vele a pálya legszéléről 16-os magasságába egy tekert gólt a hosszúba de igazából bárhonnan be tudja lőni.
JHV-nek én pedig Diekmeier-t ajánlanám, nálam best of már régóta ha bundáról van szó, gyors, erős és néha bejön 40-ről a bal lába. 
-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
Szivesen!

No igen, az OP Draxler, neki kvázi nem volt tavaly gyenge pontja.

Nálam ugye CF-et játszott, de lényegében az a csatárposzt.
Nem rossz csapat, bár én Lahm helyett tuti Piszcseket (vagy hogy is hivják
) használnám a 14-ben, túl fontos a Strength és a sebesség. 
A játék meg már csak ilyen, azt tudod csinálni, hogy a rögzitett szituációkat gyakorlod be (pl. Szöglet, szabadrúgások), valamint megtanulsz trükkmozdulatokat. Minél kiszámithatatlanabb a játékod, annál nehezebb lesz ellened játszani.

-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
Uhh, az a Boateng-Hummels kettős megdobogtatja a szivemet.
Utóbbinak a 87?-es lapja megvan tán a klubomban, de a sima is nagyon durva. De azt a narancsos Jérome-ot szerettem volna, de már nem volt rá kes, meg idő sem beszerezni. 
Mennyi most egy Messi a 14-ben?
Egyébként itt vannak a tavalyi kereteim, tudsz mazsolázni, ötletelni, ha gondolod!

-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
Silva és Kompany a két legjobb védő, akit csak kivánhatok. Ugyan a belga még 10 meccset sem játszott nálam, mert Mangala volt ott, de mondom kipróbálom már, mert ellenem mindig nagyon bika. És tényleg az, valami fenomenális, tényleg olyan jó, mint a valóságban. Rólam persze tudni kell, hogy elég jól tudok szerelni, ha arról van szó még a kis kedvenc, Herrera is arrébb teszi Yaya Tourét.

RvP OVR-ja meg a tavalyi, fél fokkal gyengébb szezonja miatt van, félő, hogy jövőre megint lejjebb viszik egy kicsit. Mondjuk az OVR pont egy olyan dolog, ami abszolút nem izgat, hiszen semmi jelentősége nincs, inkább csak a statok downgrade-jétől tartok, mert ő a legjobb játékos, aki valaha megfordult a kezeim között a 14-ben és a 15-ben (a második a 14-ből Reus, a harmadik pedig a 15-ből McGeady
)Bitang csapat, bár nekem az a középpálya nokedli lenne, mert a tiki-takához ők nem igazán passzolnak.

Én a 14 utolsó hónapjaiban ezzel a két kerettel nyomultam. Kezdő - cseresor. Az első az eddigi egyetlen keretem, amivel képes voltam megnyerni a FUT első osztályt. A többivel csak a stabil tagságot vivtam ki.

-
-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
"Bukásról szó se volt, de eddig nem úgy tűnik, hogy a dolgok jó irányba haladnának."
Engedelmeddel idéznék Tőled: "Ez a nagy reform pedig már most megbukott a 15-ben, mert már a szerencsére kell bíznod, hogy több 100 lappból a tiedet vegyék meg, ha eladsz egy játékost."
Nem tudhatjuk, hogy eddig miért nem változtattak semmin, csak tippelhetünk: Ugye lehetséges, hogy igy is rengeteg FIFA point fogyott, de az is előfordulhat, hogy az utóbbi időszakban egyre kevesebbet vásároltak a játékosok, és a coinseller-oldalak kezdtek méginkább előtérbe kerülni. De az előző hsz-emben pont ezt mondom, hogy miért nehéz bárkit is eladni jelenleg.
Egyszerűen nem lehet megszüntetni a coin rendszert játékon belül, mert az egész erre van felépitve, csak úgy pedig nem vehetik el a már meglévő lapjaid, vagy azok értékét, akkor nyilvános lázadás lenne. Arra van ugye kilátás, hogy a 16 más mederből fog indulni: vagy marad az árkorlát, normális piacon, vagy pedig kitalálnak valami más finanszirozási formát.
A mérkőzések megnyeréséért meg lehetne mást is kapni, de ne én, vagy itt bárki más legyen az, aki megoldásokat hoz ebben a témában. Előttem már jó pár hozzászóló ötletelt , hogy mit lehetne csinálni, de az EA-nál vannak jó páran, akiket ezért elég jól megfizetnek.

Akkor ki? Ez egy fórum, azért van, hogy véleményt cseréljünk, és felnyissuk egymás szemét, az ötleteinket úgysem fogja meghallgatni senki az EA fejesei közül

"Visszatérve a bukásra, addig, amíg a készítők csak tűzoltásokat hajtanak végre, addig sokan átpártolnak a konkurenciához. És ezek tények." Ez nem tény. A tény az, hogy a FIFA-sorozat rekordeladásokat produkál évről-évre, mig az egyetlen számbavehető alternativa, a PES soha nem látott mélységben van.
Én is szeretném, ha egy normális játékot kapnánk, de valami nagyon nincs rendben az egésszel, és emiatt inkább hanyagolom, mert nekem nem ér annyit, hogy nap mint nap idegeskedjek ugyanazokon a hülyeségeken.

-
Nazara
őstag
válasz
üzenetére
Azért ez abszolút nem igy van.
Nyáron hozzáfogni az UT-hez, amikor a piac már teljesen felborult, kismillió kék-ződ-lila-piros lap elérhető, teljesen más, mint megjelenéskor. Ilyenkor, a játék elsődleges életciklusának a végén már a sima 84-85-ös Overallal rendelkező arany lapok is bagóért mennek (max. 3-4K), mig a megjelenéskor vért izzad az ember, hogy kitermelje azt a 30K-t egy 75!-ös Ibarbóért.
"Ez a nagy reform pedig már most megbukott a 15-ben, mert már a szerencsére kell bíznod, hogy több 100 lappból a tiedet vegyék meg, ha eladsz egy játékost."
Kicsit mögé kéne nézni a dolgoknak, mielőtt ilyeneket állitasz. Abszolút nem lehet bukásról beszélni, lévén az árkorlátot egy már teljesen felborult piacra hozták be. Az árak rengeteget változtak, akár egy héten belül is, ezért is van az, hogy most szinte lehetetlen minimum áron eladni valakit. Egy SIF Lacazette nem ér 1M coint, mégis volt, hogy annyiért ment. Most 200-300 körül nem tudja eladni az ember.
Ez az egész akkor nyeri el az értelmét, ha elstartol a 16. Nem lesz elérhető az olcsó coin, aki előnyre akar szert tenni, az vagy drágán vesz coint (már amennyiben lesz), vagy a FIFA pontokba ruház be. Egy teljesen új piacon lesznek a játékosoknak fix. áruk, szóval lehetséges lesz előre tervezni, hogy kb. mennyire van szükséged, ha te Hazard-t és Agüerót szeretnéd a csapatodba.
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Azért ezzel nem 1 játékost veszít el az EA mert nagyon sok ember ez miatt nem játszik mert, hogy jön a master card-os gyerek a 200millás csapatával és aki normálisan játszik az meg jön a jóval gyengébb csapatával + egyik fél se tud játszani viszont a 200millás csapatba jobbak annyival a játékosok, hogy kijön a különbség a 2 játszani nem tudó ember között is és megnyeri a master card a meccset a másik fél meg inkább abbahagyja a játékot mert semmi értelme. Ha nem lennének coinosok akkor mindenkinek meglenne az esélye a most "200 millás" csapatra mert nem 200 milla lenne hanem max 2 és ha tudsz játszani akkor azt össze lehet szedni + kereskedéssel és akkor az se lenne, hogy a 10.-ik osztályba a fifával együtt kapja a 6 éves gyerek a 200 millás team-et UT-be.
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
Azért nem hinném, mert a 15-be most "komoly" lépéseket tettek a coinos oldalak ellen + a felhasználókat is szépen bannolgatják.
Saját magukkal meg miért csesznének ki..
Amúgy bőven verhetőek a színes csapatok csak ahogy írtad, ha a gép eldönti akkor én benézem azt a 5db 40m-es gólt egymás után akármit csinálok és hiába próbálok nem tudok lőni, ilyenkor még a percek is gyorsabban mennek amúgy..
Régebben stabilan voltam az első osztályba aztán 1x vissza a 7.-be és azóta 1x elmentem a 2.-ig de folyton altf4-ezek mert diavetítésbe nem fogok játszani úgyhogy most a 10.-ik és 1.-ő osztály között bolyongok. 
-
boff
senior tag
válasz
üzenetére
A színes lapokat én is faszságnak tartom.. Előbb játszottam egy meccset egy 90-es besorolású full tots + zöld messi csapat ellen.. Második félidőig stabilan hozom a 2:0 + egész meccsen 65%+ labdabirtoklás + lefújásig 12 pontos kapuralövés kb a gólvonalról csak hát tots buffon mindent véd aztán hirtelen 5 játékbeli perc alatt kaptam 5 40m-es gólt utána meg még kihagytam 4 helyzetet 10m-en belülről mert ugye reus-nak is az 5-ösről bedobásra kell tekernie kapuval szembe úgyhogy kiszoptam 5:2-re a nyomorult színes lapok miatt.. Tök jó lenne meg minden ha nem a coinvásárlós faszokhoz lenne alakítva az áruk hanem normál usereknek is elérhető lenne mert akivel most is játszottam kb annyira tudott játszani, hogy semennyire, egész meccsen felívelgette a labdákat meg laposan próbált 80m-es indításokat csinálni és ennyiből ált a játéka.. Csak hát 95+ shoot kb az összes játékosa és így nem nehéz 40-ről egy befagyott kapusnak rábombázni aki csak nézi a labdát reagálás nélkül..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy védett?
Utóbbinak a 87?-es lapja megvan tán a klubomban, de a sima is nagyon durva. De azt a narancsos Jérome-ot szerettem volna, de már nem volt rá kes, meg idő sem beszerezni. 

Amúgy bőven verhetőek a színes csapatok csak ahogy írtad, ha a gép eldönti akkor én benézem azt a 5db 40m-es gólt egymás után akármit csinálok és hiába próbálok nem tudok lőni, ilyenkor még a percek is gyorsabban mennek amúgy..