- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
akár így és akkor nem is kell a prohardvert használni, vagy olyat is lehetne, hogy a cikkíró belinkel egy régi összefoglalót a cégről és akkor marad az ember a prohardveren, nem meg át máshová olvasgatni.
remélhetőleg mindig lesz friss olvasója a prohardvernek. így lenne esély itt tartani őket. azt mondják, manapság ez fontos. -
Moki2
aktív tag
12-14 nm-es nem úgy volt , hogy a szankciók miatt nem lehetne ? Akkor mégis megoldották saját kútfőből...?
-
Busterftw
nagyúr
Ugynevezett csucstechnologia.
Mast nem kell rola tudni. -
Héraklész
aktív tag
Szerintem jó cikk. Akit nem érdekeltek eddig sem a kínai processzorok, az így is, úgy is átugorja. Ennyi erővel minden hardveres cikkhez mellékelni kellene a tulajdonosi részvényeloszlást, történelmét stb.
-
Meridian
senior tag
természetesen rákerestem itt mi ez a Loonsgson... de kéynelmetlen, vagyis inkéább macerás ezt így nélzegetni.. egy mondat elég lett volna, hogy a kínai saját cpu megoldást gyártó cég, a loonsgosn újabb kiadást adott ki blah blah blah... informatívabb lenne egy cikk így. A megfoaglamzásom nem tökletes, de nem én élek meg újság/cikk írásból.
-
salaud
aktív tag
2002 óta gyártanak CPU-t, igen régóta hír itt is minden új processzor generációjuk megjelenése, sokáig benne volt leírva a hírben a cég története. Szerintem így hogy 23 év eltelt, lehetséges Abu85 azt gondolta, akit érdekel a hír, az vagy lesz annyira tájékozott hogy tudja mi az a Loongson, illetve ha nem tudja, de érdekli, képes rákeresni.
Ezek szerint te nem tartozol ebbe a két csoportba, lehet nem neked szól a hír.
-
Meridian
senior tag
A cikkben nem ártott volna egy sorban megjegyezni azt is, hogy ez most milyen processzor is.. ki gyártja, milyen céllal, stb. Nekem ez így most hirtelen semmit nem mond ez a név: "Loongson"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest