- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
sajnos emögött látok logikát de mégsem , a yt music támogatás is olyan amit még nem nagyon láttam máshol , a google úgy tud erősödni a mobil piacon hogy apple mintára erősití a belső ökoszisztémát és így van értelme DE akkor nem kivezetni kéne terméket hanem behozni a pixel telefonokat amik tök igéretesek
akkor úgy érzem konkrétan ez lesz a következő fitnes trackkerem , remélem a samsung jól meg csinálja
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Ricardo
titán
Pontosabban a forgalmazása. 29 országban, köztük nálunk is.
"
Érdekes adat, hogy a döntéssel 29 országban vezették ki a Fitbit termékeket, és csak 22-ben forgalmazzák azokat továbbra is – tehát a piacok több mint felének búcsút intettek.
A Google az Android Authorityvel azt közölte, a döntés hátterében az áll, hogy hozzáigazítsák a hardverportfóliójukat a Pixel-mobiljaikhoz."[ Szerkesztve ]
-
RIC5I
tag
kíváncsi vagyok hogy mennyivel lesz jobb mint mondjuk egy fitbit charge 6 , a charge 5 ben őszintén csalódtam úgy hogy ha ez is támogatni fogja a yt musicot és okosabb az app jobbak a szenzorok akkor szívesebben kísérleteznék a samsungal
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Három éve használom a Huawei Fit-et, egy nagyszerű
okosóraaktivitásmérő, bő egyhetes üzemidővel. Pont azokat nem tudja amit amúgy sem használnék (ekg, vérnyomás, mindenféle plusz app telepítése, óráról telefonálás, órával fizetés).
Úgy látszik a Samsungnál is rájönnek, hogy nem kell mindenkinek mindent is tudó nagyonokos óra nagyonkevés üzemidővel. -
-
tDr1v3r
veterán
Kérdés milyenek lesznek az algoritmusok. Mi Band 7-et vettem tavaly mert jól mért alvást (aztán frissítés után már nem annyira), idén cseréltem egy GW5-re mert az mért jól, na most az meg az utolsó frissítéssel lett teljesen elcseszve.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
CapriBoy
tag
Végre, jól teljesített az előző széria.
-
NvidiaRTX
őstag
Na végre már vártam.
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Drága, de jó volt. Szerettem azt, hogy napokig bírja. Nekem időre, értesítésekre és hívás elutasítás+rövid üzire (visszahívlak stb) kell inkább.
Igaz decemberben Watch4-et vagy inkább Watch5-öt szeretnék venni, de nekem megfelel a Fit2 tudása is. -
Huawei Watch Fit te vagy az?
-
LosBlancosRM
őstag
Viccesebb lenne, ha egy kicsit mégjobban hasonlítana az Apple Watchra.
Ami az Applenek okosóra, a Samsungnak csak karkötő.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Fred23
nagyúr
Pár napja mondtam feleségemnek, hogy a Samsungtól nem tud venni új okoskarkötőt, maradnak a kínaiak.
Szóval fog örülni ennek a hírnek, nem is kicsit. De azért érdemes lesz megvárni a teszteket róla, mert az előd kábé minden tekintetben rosszabb lett, mint a kínai versenytársai.
Én is inkább vennék Samsungot, de ha pontatlan, ha rosszul mér...
-
modd3r
őstag
Nagyon szerettem az első két szériát, de már nem tudnék lemondani a hívásról és a fizetésről a csuklómon...
-
véégre!! már haldoklik a gear fit 2, lesz mire lecserélni
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó pár éve nem frissült a sportszéria, jókora kijelzővel térhet vissza.
- Garmin Fenix 8 51mm AMOLED + Garmin QuickFit
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 6 Gold 40mm Stainless(Acél) Újszerű/Akku 100%/p4001
- Új Garmin Vivomove Trend Black
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest