- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Sziasztk
Olyan jellegű segítséget kérnék, hogy azt hol tudnám megnézni, hogy mik vannak szinkronizálva a onedriveommal?
Próbálnám rendszerezni a különböző felhőszolgáltatásokat, icloud, google drive, onedrive stb. ez utóbbinál fizettem elő plusz tárhelyre viszont olyan képek vannak a felhőben amiket nem tudok hová tenni. Xbox van itthon amihez nyilván a microsoftos fiók van hozzárendelve és különböző játékokból képekkel van tele a felhő de nem olyanokkal amikre én nyomok rá a konzolon így nem tudom mi tölt fel számomra "spam"-et viszont nem találtam meg sehol azt hogy lássam milyen eszközökről/programokból kerül fel tartalom. (Nyilván a box mellett van más is, telefon, 2 számítógép csak a játékképek miatt gondolom hogy valamit elnyomkodhattam valahol)köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciókamerák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest