- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Igazából én attól tartok, hogy ha PC-ről feltöltök xy albumont a google fotókra, és mobilon be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor megjeleníti a mobil saját galériájában is. Vagy csak akkor ha a google fotók applikációban nézegetem a képeket? Utóbbi nem lenne probléma...
-
Tosee
őstag
Üdv!
A számítógépen tárolt régi családi képeket és videókat (kb. 55Gb) szeretném elmenteni egy privát tárhelyre, illetve az androidos telefonomról is töltenék fel ide képeket vagy videókat.
Google fotókat néztem korlátlan tárhellyel, illetve a Flickr-t az 1Tb miatt.
A lényeg az lenne, hogy a PC-n tárolt albumokról csak mentést szeretnék, a szinkronizálás miatt ne töltődjenek le a mobilra! Megoldható valamelyik tárhelynél, hogy csak bizonyos albumokat szinkronizáljon mobillal? Vagy kapcsoljam ki mobilon az autómatikus szinkronizálást, és manuálisan töltsem fel a képeket? Szerintetek mi lenne erre a jó megoldás? Esetleg jobb lenne két külön tárhely ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest