- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Igazából én attól tartok, hogy ha PC-ről feltöltök xy albumont a google fotókra, és mobilon be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor megjeleníti a mobil saját galériájában is. Vagy csak akkor ha a google fotók applikációban nézegetem a képeket? Utóbbi nem lenne probléma...
-
Tosee
őstag
Üdv!
A számítógépen tárolt régi családi képeket és videókat (kb. 55Gb) szeretném elmenteni egy privát tárhelyre, illetve az androidos telefonomról is töltenék fel ide képeket vagy videókat.
Google fotókat néztem korlátlan tárhellyel, illetve a Flickr-t az 1Tb miatt.
A lényeg az lenne, hogy a PC-n tárolt albumokról csak mentést szeretnék, a szinkronizálás miatt ne töltődjenek le a mobilra! Megoldható valamelyik tárhelynél, hogy csak bizonyos albumokat szinkronizáljon mobillal? Vagy kapcsoljam ki mobilon az autómatikus szinkronizálást, és manuálisan töltsem fel a képeket? Szerintetek mi lenne erre a jó megoldás? Esetleg jobb lenne két külön tárhely ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest