- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Sziasztok!
A tapasztaltabb embereket szeretném megkérdezni
Windows 10 van 2 eszközömön, OneDrive felhő bekapcsolva. Ide mentem a dokumentumaimat.
A kérdés az, hogy miként lehet megoldani, hogy minden csak a felhőben tárolódjon? Tehát mondjuk szerkesztek egy táblázatot, mentés és bezárás után kerüljön fel a felhőbe, de gépen ne maradjon?Azért lenne erre szükség, hogy a felhőben tárolt adatok legyenek mindig a legfrissebbek. Ne az legyen, hogy mondjuk a PC-n dolgozom pár táblázattal, majd mondjuk másnap bekapcsolom a notebookom és a notebookon lévő ugyan azon fájl verziója szinkronizálódjon fel, ezáltal az előző napi munkámat felülírva.
Lehetséges ez?
Próbálkoztam a "tárhely felszabadítása" opcióval, de amint szerkesztek egy fájlt, lokálissá válik és ugyan ott vagyok.
Esetleg a google drive sync ebben jobb?Köszönöm!
-
Pano
addikt
válasz
MaCS_70 #4840 üzenetére
Köszi!
Az nem túl jó sajna, mert munka fájlok. Ha elveszik egy fél munkanap, mert csak az egyik gépet használom, de este bekapcsolom a másikat, hajtépés
Kockázatos játék akkor (fontos munkához), nem éri meg. Gondolom más felhő tárhely se jobb ilyen szempontból?
Igazából van GSuitos felhő, de a google drive asztali alkalmazásával rossz tapasztalataim voltak. Igaz, az régen volt. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem gyakorlati tapasztalatot megosztani. Előre is bocsi, ha maga a kérdés hülye
OneDrive-ot használok Windows 10 alatt (integrált), bele szinkronizáltam a dokumentumaimat, elérhető közvetlen gépen is stb.
Két eszközön akarom használni (notebook+PC). Ha mondjuk a PC-n az adott dokumentumot módosítom, majd bekapcsolom a notit, akkor leszinkronizálja és azon is a friss módosulást fogom látni (mint a PC-n), ugye?
Ez lenne elvileg a elvárt működés, de már jártam úgy, hogy nem a felhőből szinkronizálta le a gépre, hanem a gépről a felhőbe és visszakerült a régi doksi a felhőbe (mert ugye az volt a másik bekapcsolt gépen fizikailag).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest