- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosiapu
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Sokat vissza olvastam a Fórumban, de eddig nem találtam rá a megoldásra. A 2.4.11 verzió óta a Dropbox mindig a C:\ particióra települ új telepitésnél. Eddig az emlitett verzióval megoldottam, hogy a D:\ particióra telepithettem minden gond nélkül, szinkronizáció is működött. Sajnos újra kellett telepitenem a Win7-esemet, a régi verziót nem engedi feltelepiteni a Dropbox, csak a legújabb verziót! Korlátozott a C:\ particióm, nem szeretném megfojtani vagy kibőviteni a Dropbox miatt. Jelenleg 25GB-s a C:\ partióm. (Kicsi a netbook-om winchestere és eddig biztonságosan tároltam rajta a Dropbox-omat Nem akarom mindig újra letölteni estleges újtelepitésnél).Találkozott e más is ezzel a problémával és van-e okos megoldás? Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged