Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hans989
tag
Kevésbé bízok meg bennük, viszont a kétlaki ( debrecen-pécs
) élet és a sokszori távmunka miatt nem nagyon találok a felhőtárhelynél jobb megoldást, főleg ár-érték arányban nem.
Hiába van dell precision gépem, vagy épp külső vinyóm, ezeket továbbra is elhagyhatom / leejthetem.További előnye ha véletlenül az íróasztalomon hagyom a pendrivot/vinyót a tervekkel és csak féltávon jut eszembe a dolog, még mindig ott a felhőtárhely, ahonnan gyorsan letölthetem

Szóval nálam inkább kényelmi funkciót tölten be, mert pl. a kapott/küldött látványterveket vagy épp terveket telefonon / tableten is simán meg tudom nézni, vagy mutatni bármikor.
-
Időben szoktak szólni, ha bedőlnek, van időd leszedni a cuccokat. Google, MS biztos nem fog bedőlni, aki ettől fél, az válassza őket.
Én nem bízom 100%-ig a felhőben (ez mondjuk az én hülyeségem, mert nekik is vannak biztonsági másolataik), így ami nagyon fontos, megvan backup vinyón is (pár dolog pluszban blu ray lemezeken is). Mondjuk az én "életem" elfér egy vinyón, így nekem a backup nem olyan sok pénz. -
air
nagyúr
Paranoiások ne tároljanak felhőben semmit!
Egy szolgáltatás nem csak akkor tud megszűnni, vagy korlátozódni, ha a cég tönkremegy."Meg amúgy sem nagyon lehet tudni mi az esély, hogy náluk vesszen el egy file, mert ott történik valami meghibásodás, akár szoftveres, akár hardveres."
Egy fájl elég nehezen tud elveszni, akár szoftveres, akár hardveres meghibásodásból."És ha bedől, akkor vajon fogja e hagyni, hogy leszedegesse mindenki a rengeteg ottani adatot még?"
Persze, biztosan, naná!
Nagyon nem életszerű dolgokat feszegetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) élet és a sokszori távmunka miatt nem nagyon találok a felhőtárhelynél jobb megoldást, főleg ár-érték arányban nem.