Hirdetés
- iPhone topik
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Keresek tárhelyet az alábbi megoldásra, már majdnem vettem OneDrive családi-t alza-n/Aquan, stb amikor melóhelyemen ezt az ötletet kaptam.
Igaz fontos megjegyezni, adatfeltöltéskor nem titkosít, viszont mi a vélemény erről?
Hetzner 1TB => ~4 euro / hónap
Amire kellene:
- Telefonok képeinek/videoinak feltöltésére
- Synology NAs-on lévő fontos adatok (doksi/családi képek/videok tárolása)
- Egyes eszközökről snapshot, ha már megoldható pl: Synology, Docker konténerjeim , stb
iPhone-om van 1290-et fizetek csak iCloudra (200GB) ami picit idegesít és csak Alma adatokat ment.
iPhone esetében minden képet/videot a Syno NAS-ra mentek a Photo-s alkalmazással, tehát igazából minden eszközöm a NAS-ra ment, ahonnan egyszerűen fel tudom tölteni a dolgokat erre a felhő tárhelyre elég sokfaja módón pl: webdav,ftp,Rclone, rync vagy akár a felhőt a NAS-ra SMB-n felcsatolva.
Aki nagyon ért az ilyenekhez véleményezi?Syno feltöltéskor minimálisan jelszóval biztos tudom titksoítani, de lehet tudok jobbfajta titkosítást is csinálni, mikor feltölteném a tárhelyre.
És ami jó, hogy nem Amerika/India/Vietnam ahol az adataim lennének hanem Németorzság vagy Finnország.Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest