- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
/etc/Xorg/Xorg.conf-ban (asszem, most nincs elottem a linux) lehet beallitani a hasznalni kivant szinmelysegeket, a 16bpp tokeletesen megteszi
de ezt elvileg megkerdezi a xorg telepitese soran is (viszont netinstallnal ugy tudom, ez valami hiba folytan nem maszik fel, kezzel kell feltenni (apt-get install xserver-xorg)
menu.lst-be mit irtal, ami nem mukodott?
disaster recovery: ctrl+alt+backspace (ez lelovi az ablakkezelot es visszatesz karakteres konzolba), vagy ha ez ujrainditja a szurke masszat (ha nem kezzel inditottad az x-et, akkor azt hiszem ez tortenik) ctrl+alt+f2 ott belepsz szerkeszted a xorg.conf-ot, majd alt+f7 (ez visszavisz a szurke masszahoz) es ctrl+alt+backspace a graf felulet ujrainditsahoz -
sh4d0w
félisten
Akkor azt javaslom, a hozzászólások között keresd meg a hup-hu-n található leírások linkjét, ott a srác vmware-be telepítette a Debian-t, gond nélkül. Én ugyanúgy vmware alá raktam fel, szintén gond nélkül felment - felismerte a virtuális gép minden ''hardverét''.
Hazudok: asszem a hangot nem ismerte fel, de Vlad leírása alapján azt is be tudod lőni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest