- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
-
ddekany
veterán
Ja még egy amitől falnak megyek Windows-ban:
- Ha öntevékenyen felpattanna egy ablak, ne lopja el fókuszt, és nyelje be, amit épp lendületből gépelek! Normálisak ezek? Mint régen XP-ben (azt hiszem), csak villogjon a tálcán, amíg rá nem nyomok! Bizonyos projektekben napi szinten beszívom ezt.
Szóval ha már "Windows", tanuljanak már meg becsületesen ablakot kezelni. Jaaa, jaaa... gyorsanmondom.
Bazinagy monitort fel lehessen osztani dinamikusan két virtuálisra, akármilyen arányban! És van rá valami power-akármi tools, de pl. céges gépen fel nem rakod. Miért nem alap? Ehhh...
-
bear_
aktív tag
Én a mai napig, és szerintem sokan mások is ellennének az XP-vel, két olyan funkciót hoztak a késôbbi windowsok amiket hasznosnak találok. Az egyik a filekezelôben a gombbal navigálható mappanév az elérési útban, a másik a startmenü keresôje, de ezeket szerintem már a vista is tudta.
A 7 az jó volt, imádtam, az volt a microsoft legjobb operációs rendszere.
A 8 egy vacak volt az erôltetett csempézéssel, ami a produktivitás rovására ment.
A 10 egy kiherélt 8-as, és semmivel nem jobb, mint a 7-es.
A 11 pedig egy katasztrófa. A hálókártya beállításokat például olyan faszán elrejtették, hogy csak googleval sikerült megtalálnom.Ész nélkül tolja a microsoft a simmerevaló újításait, a legtöbbel csak bonyolítja az átlag felhasználó életét.
Meg is látszik a windows piaci részesedésén, a korábbi 90% feletti PC-s felhasznâlók aránya már 70% körül van.
Ha így folytatják a dektop windows a windows phone sorsára fog jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rövid előzetesen a Solo Leveling: Arise (PC, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sorozatok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest