Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Gumissal célozni kell, jobb lenne a gáz. Igen tudom beltérben nem jó, de legalább a behatolót is kiütheti, jobban mint őket, plusz ők felkészülhetznek. A gumissal ha csak testen lövi az nem rettent el senkit nagyon.
Gázba először egy riasztó aztán gáz talán, vagy ha a kertben vannak is jó lehet.
Milyen típust érdemes, ez lenne a fő kérdés, 1 napom lenne beszerezni
-
Árpi001
őstag
-
demars
addikt
-
Lehet, még nem próbáltam
, de azért a gumilövedék biztossá tette, a koponyacsont átütését, főleg akkor, ha a gyökkettő IQ-jú harcos, még rajoskodott is, a szabványtól eltérő gumival, pl. 70 shore keménységűt használt, vagy a vasporos Stell Devilsről már ne is beszéljünk. -
Dorian
félisten
Kipróbáltam: egyszerűen rá-szigszalagoztam a szereléksínre a zseblámpát. Annál is jobb, mint gondoltam, végigcserkeltem vele este a házat, kertet. Néztem, lehet venni 10 ért szereléksínre tehető lámpafoglalatot, majd beszerzek egyet, h ne ilyen "maszek" legyen a rögzítés.
-
-
Részben érthető a hozzáállása, tekintve hogy vannak nagyon gyenge minőségűek is. Azaz mondjuk egy full spiáterből lövöldözni, illetve volt pár olyan gázriasztó is ami konkrétan szétesett lövéskor.
Otthonvédelmire zseblámpa igen jó ötlet, tekintve hogy már önmagában is megzavarja/elvakítja a betörőt. Van kimondottan szereléksínre szerelhető zseblámpatartó.
-
Elcseszedt magyar fegyvertörvényeknek hála.
Már nagyon régóta rendbe kellene rakniuk az egészet és engedélyezni a szerelt lőszeres gumilövedékes fegyvereket földi halandónak minimális engedélyezési procedúra után (büntetlen előélet, regisztrált fegyver sorozatszám alapján) nem pedig ezekkel a félmegoldásokkal bohóckodni. (hozzáteszem hatásosak az tény, nekem is van pár keserű féle muzeális és gázgumis is de ez mind kényszermegoldás) -
-
Nem csak sokkal szebb, de jobb is. A HD inkább telephely őrzésre való, otthonra több szempontból overkill szvsz, meg asszonka kezébe sem való, ha úgy adja a helyzet. Én Onesta RP-t vennék otthonra - olcsóbb, könnyebb, 4 lövésed még mindig van. De az Atlas-szal sem lősz mellé (eh...
), nagyon jó minőségűek. Egy puska elég elrettentő tud lenni már a megjelenése miatt, a lövésszám jó esetben inkább elméleti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Foxpost
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de azért a gumilövedék biztossá tette, a koponyacsont átütését, főleg akkor, ha a gyökkettő IQ-jú harcos, még rajoskodott is, a szabványtól eltérő gumival, pl. 70 shore keménységűt használt, vagy a vasporos Stell Devilsről már ne is beszéljünk.
Nem azért mondom, nálam sosem volt még, de ez a kijelentés parttalan vitákat szokott szülni.
), nagyon jó minőségűek. Egy puska elég elrettentő tud lenni már a megjelenése miatt, a lövésszám jó esetben inkább elméleti.