- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
És te honnan tudod, hogy ma mennyi fegyver van illegálisan az embereknél?
És honnan tudjuk, hogy mennyi van legálisan a svájciaknál?
Elárulom: a központi nyilvántartás hiánya (kis hazánkban) / megléte (Svájc).
Hol vagy ma arról biztosítva, hogy nem fogja a barom ember elővenni a pisztolyát a metrópótlón? És ha előveszi és használja, akkor mennyi esély van megtalálni? Nem a legális fegyverekkel követik el a büncselekményeket...
És ma sokkal egyszerűbb illegálisan fegyverhez jutni, mint gondolnád.
Csak ugye ekkor nincsen vizsga, piszológusnéni, lőtéri gyakorlat, ''lőkép'' - nyilvántartás, központi felügyelet...
Maradjon csak így, mert ez mindenkinek jó. A rendőrnek, mert lehet korrupt, a polgárnak azért, mert tizedannyiért juthat fegyverhez, mintha legálisan tenné.
Neked meg azért, mert így legalább nem tudod, kinél van fegyver...és nyugalomban élhetsz.
(Nem kötekedés, de elolvastad a #2 hsz-ban lévő linket? )Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
rog
addikt
fegyvert én is ellenzem. sőt alapvetően az erőszak minden formáját (még ha a verbálisat gyakorlom is néha)
de szerintem a legális fegyverviselés nagy előnye az illegálissal szemben. hogy regisztrálva vannak a lőfegyverek, és így akár a felderítés is könnyebb lehet. (hol lőttek, mikor, mivel? azt már mehet is a ''select * from..'' a brfk gépébe)
jó persze a bűnözőket ez nem érinti, hiszen ők most se legális stukkerral rohangálnak, és így talán a legális fegyverrel elkövetett rablások, gyilkosságok száma sem nagyon változna.
ennyit az elmékedésről.
valójában én sem szeretnék több fegyverest az utakra mint ami már így is van.
(nekem meg nincs rá szükségem, hisz én magam vagyok a fegyver .. féltem is a reptéren hogy jól beriaszt majd a kapu. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Weller WSP-80 páka és WDH-10 pákatartó eladó Új!
- BMW új 82, 78 vagy 74 mm-es embléma, logó motorháztetőre, csomagtartóra kék vagy fekete
- BMW új felni kupak, felni közép készlet 68 vagy 56 mm-es
- Tungsram infra izzó, lámpa ( 500 W ? )
- Baasha irodai szék teleszkóp, újszerű állapotú, 6 hónap jótállás/számlával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest