- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
És te honnan tudod, hogy ma mennyi fegyver van illegálisan az embereknél?
És honnan tudjuk, hogy mennyi van legálisan a svájciaknál?
Elárulom: a központi nyilvántartás hiánya (kis hazánkban) / megléte (Svájc).
Hol vagy ma arról biztosítva, hogy nem fogja a barom ember elővenni a pisztolyát a metrópótlón? És ha előveszi és használja, akkor mennyi esély van megtalálni? Nem a legális fegyverekkel követik el a büncselekményeket...
És ma sokkal egyszerűbb illegálisan fegyverhez jutni, mint gondolnád.
Csak ugye ekkor nincsen vizsga, piszológusnéni, lőtéri gyakorlat, ''lőkép'' - nyilvántartás, központi felügyelet...
Maradjon csak így, mert ez mindenkinek jó. A rendőrnek, mert lehet korrupt, a polgárnak azért, mert tizedannyiért juthat fegyverhez, mintha legálisan tenné.
Neked meg azért, mert így legalább nem tudod, kinél van fegyver...és nyugalomban élhetsz.
(Nem kötekedés, de elolvastad a #2 hsz-ban lévő linket? ) -
rog
addikt
fegyvert én is ellenzem. sőt alapvetően az erőszak minden formáját (még ha a verbálisat gyakorlom is néha)
de szerintem a legális fegyverviselés nagy előnye az illegálissal szemben. hogy regisztrálva vannak a lőfegyverek, és így akár a felderítés is könnyebb lehet. (hol lőttek, mikor, mivel? azt már mehet is a ''select * from..'' a brfk gépébe)
jó persze a bűnözőket ez nem érinti, hiszen ők most se legális stukkerral rohangálnak, és így talán a legális fegyverrel elkövetett rablások, gyilkosságok száma sem nagyon változna.
ennyit az elmékedésről.
valójában én sem szeretnék több fegyverest az utakra mint ami már így is van.
(nekem meg nincs rá szükségem, hisz én magam vagyok a fegyver ..féltem is a reptéren hogy jól beriaszt majd a kapu.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Stellar Blade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Roborock S7 robotporszívó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest