Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezt ugy erzem, hogy le kell irnom. mar immaron 4ik honapja az USA-ban tartozkodom, ahol egy boraszatban dolgozom Michigan eszaki reszen. mint kiderult egyik munkatarsam, ha nevezhetem igy ''fegyverbuzi''. 19 evesen 6 db lofegyvere van, melyeket a szobaja falan tart, persze szigoruan tavol a loszeresdoboztol, es mindig uresen. van egy mac-11-ese, 4 db 22-es kaliberu pisztolya/puskaja es igen (melegseg arad vegig a testemen) egy felautomata AR-15-ose (Bushmaster XM-15), ami gyakorlatilag M4-es csak gondolom tobb neven gyartjak.
pont igy nez ki:![[kép] [kép]](http://blogol.hu/pikz/mario/m4a1.jpg)
ma egy masik ugybol kifolyolag elmentem hozzajuk es mondta, hogy menjunk ki lovoldozni. 2 hektaros nyilt erdos terulet, sehol senki. vittuk az AR-t meg egy 22-es Rugert. az AR-hez 40-es tarat vittunk, a pisztolyhoz meg egy marek loszert.
az AR valami iszonyat jo volt. a fegyver uresen kb. 3,5-4 kg, eloszor azt hittem, hogy jatek, de nem. az 5.56-os (.223-as) loszer szinte eltorpul a 7.62-es mellett. nagyon kicsi. a fegyver visszarugasa minimalis, viszont a hangja....az valami iszonyat hangos, meg fuldugoval is. ne is mondjam, hamar seggere vertunk a 40-es tarnak, utana mar csak a pisztollyal lovoldoztunk. mondtam is neki, hogy telen bevasarolok en is loszerbol es kimehetunk valami kietlenebb helyre SZIGORUAN celtablara loni. ja. 20 darab 5.56-os loszer asszem 3 dollar.
kovetkezonek egy 90-es vagy 100-as dobtarat akar venni a srac a csuzlihoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macrodroid
- További aktív témák...
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest