Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumas
csendes tag
válasz
kukinyo #1491 üzenetére
Én nem láttam, de nem lehet semmi. Múltkor néztem, azt hiszem nat geo-n, a shaolin kung fu-sokról egy műsort. Na az beteg. Azokkal nem szívesen kötözködne az ember az fix. Tudom ajánlani mindenkinek egyébként, szerintem saját edzésekbe is sok minden beilleszthető belőlle
Hogy van az, hogy ha megkérdezek valakit egy programozós oldalon, hogy, hogy van ez meg az, esetleg mutatok neki saját forráskódot, akkor rögtön lehülyéz és inkább fikázza az én kódomat, de nem segít (Max, ha kiutálkodta magát) Míg mondjuk itt, ahol az "izomagyú" kollegák tárháza van (Nehogy sértésnek vegyétek, tudjátok, hogy, hogy értem
) Akiktől inkább elvárná az ember az agresszív vagy bunkó hozzászólást, rögtön segítenek és nem az jön, hogy de hülye vagy, hogy ilyen edzést csinálsz, hanem inkább a "Szerintem inkább így kéne csinálnod" kifejezés a meghatározó?
Vagy ez csak nekem meglepő?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest