Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nekem még mindíg naív csodálkozásom van ehez a apt és redhat összesállításhoz, olyan megrögzültem hittem hogy redhat=rpm=yum
pedig a dag wieers híres repo bütykölő apt dolgait láttam én is, gondoltam biztos foglalkozik a gyerek debiannal is..
gyakorlatilag nálad ugyan azok a csomagok csak más csatornáról és apt-al (netán synaptic is??) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?
ennyi verzió egymásra frissítése, belegondolok hogy mintha 98-me-xp kört futnám windows-ba.. elég fantasztikusnak tünne..
én mondjuk élvezettel veszem bírtokba az új verziókat tiszta telepítéssel, még akkor is ha az utána plusz munkával jár amíg testre lesz szabva, bár sok config szépen kimenthető
lehet perverzió de az első bejelentkezés az ablakozóba és ott rögtön berendezkedni magamnak olyan mint a legózás kiskoromba
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest