Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nekem még mindíg naív csodálkozásom van ehez a apt és redhat összesállításhoz, olyan megrögzültem hittem hogy redhat=rpm=yum
pedig a dag wieers híres repo bütykölő apt dolgait láttam én is, gondoltam biztos foglalkozik a gyerek debiannal is..
gyakorlatilag nálad ugyan azok a csomagok csak más csatornáról és apt-al (netán synaptic is??
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?
ennyi verzió egymásra frissítése, belegondolok hogy mintha 98-me-xp kört futnám windows-ba.. elég fantasztikusnak tünne..
én mondjuk élvezettel veszem bírtokba az új verziókat tiszta telepítéssel, még akkor is ha az utána plusz munkával jár amíg testre lesz szabva, bár sok config szépen kimenthető
lehet perverzió de az első bejelentkezés az ablakozóba és ott rögtön berendezkedni magamnak olyan mint a legózás kiskoromba
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) települnek? nyugtass meg hogy az rpm parancs az maradt, vagy dpkg-vel nyomod?