Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
jáhúúú no ezt is megódottam
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi 
-
Szőrös
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
köszi mindent így csináltam kivéve ezt az sbin témát de akkor azt kipróbálom.

-
Szőrös
veterán
upp. adsl megvan , nvidia driver fent van klassz meg jó ntfs rpm is fent van DE nem megy mountolás . fstabba is beírtam szépen ennek ellenére nem szereti : mount: unknown filesystem type 'ntfs' . na most miért ha elvileg már tudnia kéne ntfs-t ? fat32-es filesystem-et alapból kéne ismernie ? azt hogy tudom mountolni (vfatal nemment ) ?
-
Szőrös
veterán
Hali !
Kis segítséget kérnék : mit lehet akkor tenni ha a grub nem müxik ? XP mellé teszem fel külön particióra eddig háromszor is megvolt már a telepítés , szépen fel is teszi az általam kiválsztott csomagokat (5ös x64es FC ) de reboot után nem jön be grub egyből XP-t tölti .
Win alól fel lehet mahinánli ezt a grubot ? Nekem mondjuk win saját boot.ini-je is jó lenne csak gőzöm sincs oda mit kéne beírnom ( az most így néz ki :
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect )
vmi okossság ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi