Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
jáhúúú no ezt is megódottam
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi 
-
Szőrös
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
köszi mindent így csináltam kivéve ezt az sbin témát de akkor azt kipróbálom.

-
Szőrös
veterán
upp. adsl megvan , nvidia driver fent van klassz meg jó ntfs rpm is fent van DE nem megy mountolás . fstabba is beírtam szépen ennek ellenére nem szereti : mount: unknown filesystem type 'ntfs' . na most miért ha elvileg már tudnia kéne ntfs-t ? fat32-es filesystem-et alapból kéne ismernie ? azt hogy tudom mountolni (vfatal nemment ) ?
-
Szőrös
veterán
Hali !
Kis segítséget kérnék : mit lehet akkor tenni ha a grub nem müxik ? XP mellé teszem fel külön particióra eddig háromszor is megvolt már a telepítés , szépen fel is teszi az általam kiválsztott csomagokat (5ös x64es FC ) de reboot után nem jön be grub egyből XP-t tölti .
Win alól fel lehet mahinánli ezt a grubot ? Nekem mondjuk win saját boot.ini-je is jó lenne csak gőzöm sincs oda mit kéne beírnom ( az most így néz ki :
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect )
vmi okossság ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi