- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
jáhúúú no ezt is megódottam
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi
-
Szőrös
veterán
válasz
rokefeller #271 üzenetére
köszi mindent így csináltam kivéve ezt az sbin témát de akkor azt kipróbálom.
-
Szőrös
veterán
upp. adsl megvan , nvidia driver fent van klassz meg jó ntfs rpm is fent van DE nem megy mountolás . fstabba is beírtam szépen ennek ellenére nem szereti : mount: unknown filesystem type 'ntfs' . na most miért ha elvileg már tudnia kéne ntfs-t ? fat32-es filesystem-et alapból kéne ismernie ? azt hogy tudom mountolni (vfatal nemment ) ?
-
Szőrös
veterán
Hali !
Kis segítséget kérnék : mit lehet akkor tenni ha a grub nem müxik ? XP mellé teszem fel külön particióra eddig háromszor is megvolt már a telepítés , szépen fel is teszi az általam kiválsztott csomagokat (5ös x64es FC ) de reboot után nem jön be grub egyből XP-t tölti .
Win alól fel lehet mahinánli ezt a grubot ? Nekem mondjuk win saját boot.ini-je is jó lenne csak gőzöm sincs oda mit kéne beírnom ( az most így néz ki :
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect )
vmi okossság ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Total Commander
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged