- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is bios beállításra gyanakszom, csak ennél az üzleti csodánál nincs olyan, h "lemezek" (vagy bármi hasonló) ahol felsorolná a lemezeket - annál több biztonsági beállítás van... (amik nincsenek elpiszkálva, újonnan került hozzám a gép anno).
Ami ilyesmi opció
1. Advanced - device config. - sata dev mode - ahci vagy raid
2 . Advanced - builtin device config. - itt be van pipálva m.2 ssd-nél
3. Advanced - boot option, itt van pár dolog de mivel fel se ismeri gondolnám mindegy:
- itt is pipálva m.2 ssd
- boot mode: legacy vagy uefi hybrid vagy uefi native
- boot order-nél fel van tolva az m.2 ssd -
OddMan
őstag
Köszönöm a segítséget, ezekről nem sokat tudtam.
Esetleg tudnál ajánlani olyan oldalt ahol találhatok arról infót, hogy egy bizonyos játék támogatott vagy sem AMD kártyával?Például jelenleg ezekkel játszok:
Age.of.Wonders.III.Eternal.Lords
Bound.By.Flame
LoL64
Master of Orion
Satellite.Reign
Sid.Meiers.Civilization.VI
Stellaris
Stronghold.3
TheWitcher
The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition
Tower.of.Time
Warhammer 40000 Dawn of War II Retribution -
OddMan
őstag
Csak kérdés, hogy elindulnak a játékok nyílt driver-el?
Például Nvidia-hoz is van nyílt driver (Nouveau), de ezzel szinte egyik játék sem megy, szóval telepíteni kell az Nvidia zárt driver-ét. Mondjuk engem ez egyáltalán nem zavar csak kérdés, hogy AMD fronton ez hogyan működik? Ha kell a játékoknak az amdgpu-pro driver, akkor ez a (zárt) driver működni fog Fedora 27 alatt is? -
Fenyő
őstag
Igen, próbáltam is, de mivel nem ismeri fel az S-video portot így ez csak i810-es driver esetén működik, az "újabb" intel driver amibe be lett ömlesztve meg nem támogatja ennek a chipsetnek a tvoutját (csak 915G-től fölfele, ha jól értettem), az i810-ben is csak nem hivatalosan volt, maga az Intel hivatalosan soha nem támogatta, az új driverhez meg senki nem csinálta meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Építő/felújító topik
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest