- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hát én nem tudom most mi van. Mielőtt itt kérdeztem volna, azelőtt csekkoltam ezt az oldalt, illetve ezt a youtube videót. Egyik helyen sincs se felhasználó létrehozás, se root jelszó megadás, ugyanúgy ahogy nálam sem volt. Miután beállítottam a billentyűt a helyet, illetve az időzónát majd rányomtam, hogy telepítsen, nálam rögtön elkezdett futni a telepítést jelző csík, majd úgy 10 perc múlva már újra kellett indítanom. Nem volt lehetőségem sehol sem user-t létrehozni, csak ha újraindítottam a gépet és az első bejelentkezéskor. Átnyálaztam a dokumentációt: gondolom amikor azt mondja, hogy: "In the top part of the screen, two additional options are available, allowing you to configure authentication settings" akkor náalm és azoknál akiket linkeltem teljesen más felület volt, méghozzá ez. Itt nem látok lehetőséget user létrehozásra. Innen töltöttem le az ISO-t, ezt választva: Fedora 32: x86_64 DVD ISO.
A windows-os kinézet még elég rendesen beidegződés nálam, de igyekszem elhagyni. A Mate ajánlást köszönöm, lehet azt is ki fogom próbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szemüveges topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Tesla topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest