- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Na, nálam már 27-én 31. van
.
Azt gondoltam, hogy most gyorsabb lesz a váltás dnf upgrade-del, mert már csak a MATE desktopot hagytam fent. De nem. Nem tudom mi történt, de kiírta, hogy megtelt a partíció, úgyhogy pár dolgot még le kellett szednem, mondjuk annyira a thunderbird meg a kínai nyelv támogatása nem fognak hiányozni. Aztán valami konfliktust talált a festival-nál, azt se használtam soha. Utána a letöltés után az újraindításnál majdnem két óráig telepítette és törölgette a csomagokat. Még van egy konfliktus a sip-nél a python2 csomagot elfelejtették frissíteni. És eltűnt a mate-panelról a hangerő gomb.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
Ami a legeslegnagyobb baj
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit vízfestékakvarell a MATE-hoz, hát ez eléggé...ööö...impresszionista
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AliExpress tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
De most amikor visszatettem, le is lakatoltam és mindenkit figyelek...
Ráadásul a solitaire-ben teljesen eltűnt a konfiguráció, újra be kellett állítanom a stílust is és a kedvenc játékomat is
: eddig olyan gyönyörű tapéták voltak mindig a Fedora kiadásokhoz, de ez az új, ez halványlila és világoskék kicsit pasztell, kicsit