- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
Utána néztem, szerencsére nem a már nem támogatott 19-es Fedorára épül a 8-as, hanem a 7-es CentOS-re, tehát csendes kollega első linkjét érdemes alapul venned, viszont a csomagokat valszeg kézzel kell leszedned és telepítened hozzá.
Amúgy a legújabb Fedora is tartományba tehető (ldap-al) Sulixerver alá (ez meg a 6-os CentOs-re épül), ill /etc/environment-be beállítva a proxyszerver adatait a net és a frissítések is mennek, valamint a hálózati mappák is felcsatolhatók nfs-el a /home alá, bár ez utóbbi lassú lesz, mert akkor minden egyes profiladatokat is a szerverről fog lehúzni (nem csak azt a 3 mappát), amire egy lestrapált iskolai eszközpark nem biztos, hogy elég lesz.
Amúgy még mindig a Gnome3 az alapértelmezett és lecserélhetetlen felület a 8-as Sulixnál is? -
Fenyő
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
Próbálj meg telepíteni vmit terminálból (bár tudom, hogy a repók nagyja tiltva van), de pl. az mc-ét engedi, a csomagnévből kiderül, hogy melyik verziót tenné fel (ill nem tudom a cat /etc/fedora-release parancs működik-e Sulix alatt).
Egyébként közben megtaláltam melyik leírást használtam hozzá (ezt most teszteltem is 23-as alatt működik), hogy milyen lib-eket, korábbi csomagot kellett hozzá feltenni, hogy menjen, értelemszerűen neked a openssl-lib-compat-1.0.0i-1.fc20.i686.rpm csomagon kívül a többi csomag azon verzióját kellesz letöltened és kézzel telepítened, amilyen Fedorára épül a 8-as Sulix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest