Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Nem ismert bug, hanem ismert feature. Újraírják az anacondát, teljes új felület van, és a storage kezelés részét is teljesen újraírják, szóval sejthető hogy bugos. Ezért is van a nagy csúszás, ez nem fért bele egy kiadási ciklusba. De egyébként én azért csináltam kézzel, mert pont akkor olvasgattam tesztett compressed btrfs-ről, és mivel nem "production" a linuxom jelenleg, ezért bevállaltam, kipróbáltam. Ezt viszont még nem tudja az úgy partícionáló (nem lehet mount paramétert átadni neki, márpedig én a telepítést is compressed-re akartam tenni).
Szóval liveCD-be, azon a Gparteddel megcsinálod a kiosztást, és a telepítőben csak a mount pointokat adod meg. Ha akarsz valami extra mount paramétert csinálni, akkor a partíciók megadása után next, és még az istall után mount -o remount akármivel újramountolod, és hasít is.
Egyébként eléggé stabil a cucc, nekem annyi problémám volt vele, hogy az optimus miatt néha kiakadt, letiltottam a nouveou-t teljesen, csak az intelt használom, és így semmi baja nincs. Az első release utáni frissítésre viszont kiváncsi leszek, mert december vége óta alig volt update, gondolom ezek beesnek majd az első két hétben :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest